about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

توسعه ماهواره ارتباطی بومی توسط اسرائیل

دولت رژیم صهیونیستی در نظر دارد ماهواره‌های ارتباطی بومی را توسعه داده و به فضا ارسال کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ شرکت صنایع هوافضای اسرائیل (IAI)، به تازگی اعلام کرد در حال توسعه و ساخت ماهواره ارتباطات ملی رژیم صهیونیستی است. این ماهواره درور یک (Dror 1) نام داشته و پاسخگوی نیازهای ارتباطی اسرائیل در 15 سال آینده خواهد بود. این شرکت به طور تخصصی روی سامانه‌های راداری، پهپادها، هواپیمایی و سایبری فعالیت می‌کند.

درور یک در درجه اول با استفاده از فناوری‌های بومی اسرائیل، شامل بسته ارتباطی دیجیتالی پیشرفته (advanced digital communication payload) و تلفن هوشمند در فضا می‌شود. این ویژگی‌ها ارتباطات ماهواره‌ای سریع و بدون تأخیری را به کاربران ارائه خواهند داد.

دولت رژیم صهیونیستی در سال سپتامبر 2018، راهبرد بلندمدتی را در زمینه ارتباطات ماهواره‌ای راه‌اندازی کرد. به همین منظور در چند روز گذشته نیز با شرکت صنایع هوافضای اسرائیل یک تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد. این موضوع نشان می‌دهد برای رژیم صهیونیستی، استقلال ارتباطات و حفظ دانش تخصصی از اهمیت بالایی برخوردار است.

بر اساس گزارش صنایع هوافضای اسرائیل، ماهواره جدید توسط گروه سامانه‌ها، موشک‌ها و فضای (Systems, Missile, and Space Group) آن‌ها ساخته شده است. این گروه در گذشته سامانه‌های دفاعی مانند «Barak MX» و سیستم‌های سلاح «Arrow 2» و «Arrow 3»، ماهواره‌های رصد پیشرفته، ماهواره‌های نانو و تجهیزات پرتاب آن‌ها به فضا را توسعه داده بودند.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.