about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

توسعه فلز مایع در نیروی هوایی آمریکا

پژوهشگران نیروی هوایی آمریکا نوعی فلز مایع توسعه داده‌اند که می‌تواند با توجه به شرایط ساختار خود را تغییر دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بر اساس گزارش آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا (AFRL)، دانشمندان ارتش این کشور موفق به ساخت فلزی مایع شده‌اند که می‌تواند ساختارش را به صورت خودمختار تغییر دهد. هدف از توسعه این ماده به کارگیری آن در تجهیزات الکترونیکی قابل‌انعطاف است که امکان خم شدن تا شدن، خرد شدن و کشیده شدن را فراهم می‌کند. این تحقیقات می‌تواند به تولید نسل بعدی ابزارهای نظامی بینجامد. این ماده «شبکه‌های فلزی مایع پلیمریزه» (Polymerized Liquid Metal Networks) نام دارد.

خاصیت مواد رسانا به علت‌های مختلفی مانند کشش و خم شدن تغییر کرده و به طور معمول رسانایی آن‌ها کاهش و مقاومت افزایش پیدا می‌کند؛ اما خواص ماده تولید شده توسط آزمایشگاه نیروی هوایی کاملاً برعکس است. این شبکه‌های فلزی مایع را می‌توان تا 700 درصد مستحکم کرد. این ماده به صورت خودکار به فشار پاسخ می‌دهد تا مقاومت میان دو بخش را یکسان نگه دارد و مجدداً به حالت اولیه بازگردد. این موضوع به علت استفاده از نانو ساختارهای خودسازمان یافته است رخ می‌دهد که به صورت خودکار به شرایط واکنش نشان می‌دهند.

کریستوفر تابور (Christopher Tabor)، رهبر تحقیقات پروژه یاد شده در آزمایشگاه نیروی زمینی گفت:

این گونه پاسخ به کشش، دقیقاً برعکس چیزی است که به آن فکر می‌کنید. به طور معمول موادی که کشش پیاده می‌کنند مقاومت آن‌ها افزایش می‌یابد؛ زیرا جریان الکتریکی باید از مواد بیشتری برای رسیدن به مقصد عبور کند. آزمایش فلز مایع و دیدن عکس‌العمل آن کاملاً غیرمنتظره بود.»

سیم‌هایی که بتوانند تحت هر نوع شرایطی خواص خود را حفظ کنند، کاربردهای زیادی به خصوص در نسل بعدی ابزارهای قابل‌حمل و پوشیدنی دارند. برای مثال می‌توان ماده یاد شده را در یک لباس آستین‌بلند به کار گرفت تا برای انتقال انرژی از طریق پیراهن بدن از آن استفاده کرد. در این حالت حرکت دست و آرنج و خم شدن لباس تأثیری در جریان الکتریسیته نخواهد داشت.

دانشمندان همچنین خواص گرمایشی مواد را در قالب یک دستکش مورد آزمایش ارزیابی کردند. آن‌ها بازخوردهای حرارتی به علت حرکات انگشتان را اندازه‌گیری کرده و دما و ولتاژ در حدی ثابت نگه می‌دارد. این در حالی است که دستکش‌های حرارتی امروزی به علت افشار مقاومت در اثر انعطاف، انرژی بسیاری از دست می‌رود.

پروژه یاد شده از سال 2018 آغاز شد و در حال حاضر به منظور تسریع روند تحقیق و توسعه همکاری با شرکت‌های خصوصی و دانشگاه‌ها آغاز شده است. پژوهشگران در این طرح از ذرات جداگانه فلز مایع که در پوسته‌ای محصور –مشابه بادکنک پر از آب- شده‌اند، استفاده کردند. هر بخش‌های مختلف به واسطه فرآیند پلیمریزاسیون به یکدیگر متصل می‌شوند و یک زنجیر را تشکیل می‌دهند. زمانی که ماده فشرده یا کشیده می‌شود، قطرات یاد شده باز شده و فلز مایع به منظور حفظ خواص آن بیرون می‌آیند. در طول فرآیند کشش، رسانایی افزایش یافته و به حالت عادی باز می‌گردد. از طرفی هر ماده حداکثر 10 هزار چرخه دارد.

نیروی هوایی آمریکا از زمان تجاری‌سازی ماده یاد شده اطلاعاتی منتشر نکرد و به نظر می‌رسد زمان زیادی برای این موضوع موردنیاز است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.