about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسرائیل در نظر دارد سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین خود را در ایالات متحده توسعه دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گنبد آهنین، به عنوان یک سیستم دفاعی هوایی متحرک توسعه یافته به‌وسیله سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل و صنایع هوافضای اسرائیل، به منظور رهگیری و خنثی‌سازی موشک‌های کوتاه برد طراحی شده و در اسرائیل بسیار موفق بوده است.

در حال حاضر، شرکت آمریکایی فناوری‌های ریتون و سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل برای توسعه سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین در ایالات متحده با یکدیگر همکاری می‌کنند.

آمریکا برای اولین بار با نام سیستم‌های حفاظت منطقه‌ای رافائل ریتون گنبد آهنین همه جانبه را در اختیار دارد. به گفته رافائل، این مرکز سیستم‌های گنبد آهنین، رهگیر و پرتابگر تامیر (Tamir) و موشک «SkyHunter» را خواهد ساخت.

موشک‌های SkyHunter و رهگیر تامیر قادر به خنثی‌سازی موشک‌های کروز، هواپیماهای بدون سرنشین، راکت‌ها، توپخانه‌ها، خمپاره‌ها و سایر تهدیدات هستند. انتظار می‌رود با این مشارکت تا پایان سال یک موقعیت مکانی برای سایت نهایی شود.

سام دنک (Sam Deneke)، معاون تجارت دفاع هوایی و جنگ زمینی دفاعی و موشکی ریتون در این زمینه گفت :

«این اولین تأسیسات گنبد آهنین خارج از اسرائیل خواهد بود و به وزارت دفاع و متحدان آمریکا در سراسر جهان کمک می‌کند تا سیستمی برای دفاع از اعضای سرویس و زیرساخت‌های مهم به‌دست آورند.»

پیش از این، همانطور که «EurAsian Times» گزارش داده، نیروی زمینی آمریکا گفته بود که خرید سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین اسرائیل با توجه به نگرانی‌ها پیرامون سازگاری با فناوری‌های موجود ایالات متحده کنسل شده است.

مایک موری (Mike Murray)، فرمانده فرماندهی آینده نیروی زمینی آمریکا اظهار داشت كه برخی موضوع‌ها از جمله آسیب‌پذیری‌های سایبری و موانع عملیاتی را برای ادغام عناصر گنبد آهنین با سیستم فرماندهی رزمی یکپارچه با نیروی زمینی آمریكا شناسایی کرده‌اند.

موری در گفتگو با کمیته فرعی نیروهای زمینی و هوایی تاکتیکی سرویس خدمات مسلح خانه نمایندگان توضیح داد :

«به دست آوردن این 2 باتری بیشتر از آنچه تصور می‌کردیم، طول کشید. ما معتقدیم که نمی‌توانیم آنها را در سیستم دفاع هوایی خود براساس برخی چالش‌های قابلیت همکاری، سایبری و سایر چالش‌ها ادغام کنیم.»

وی خاطرنشان کرد که مشکل اصلی ارتش ایالات متحده این بود که اسرائیل از تهیه کد منبع برای نرم‌افزار گنبد آهنین خودداری کرده است. این کار باعث می‌شود واشنگتن از برنامه‌ریزی مجدد برای سازگاری با سیستم‌های آمریکا ممانعت کند.

منبع:

تازه ترین ها
وزارت
1405/04/23 - 08:57- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرویسFirst VPN را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سرویس «First VPN» و مدیر اوکراینی آن را به اتهام همدستی با گروه‌های باج‌افزاری تحریم کرد.

افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.