about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روسیه از تجهیزات جدید خود برای مقابله با پهپادهای نظامی و غیرنظامی رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت «کانسرن آدتوماتیکا» (Concern Avtomatika) از زیرمجموعه‌های روستخ روسیه (Rostec) به تازگی از تجهیزات جدید مقابله با پهپادهای خود رونمایی کرده است. این تجهیزات «Rubezh-Avtomatika» و «Sapsan-Bekas» نام داشته و شامل ایستگاه‌های نظارتی و شناسایی می‌شوند.

سلاح Rubezh-Avtomatika دارای یک طراحی جدید و کنترل هوشمند بوده، می‌تواند بدون دخالت انسان پهپادها را شناسایی و هدف قرار دهد. این ابزار را می‌توان به‌راحتی در محیط‌های شهری و پشت‌بام‌ها نصب کرد. همچنین از قابلیت حمل بالایی برخوردار است و تنها در 5 دقیقه می‌توان آن را راه‌اندازی کرد. این جنگ‌افزار مجموعه کاملی از امواج الکترونیکی و رادیویی را پشتیبانی کرده و به هر دو صورت خودکار و دستی عمل می‌کند.

دلادیمیر کابانو (Vladimir Kabanov)، مدیرعامل آدتوماتیکا توضیح داد، ابزار مذکور می‌تواند پهپادهای مشکوک در شعاع 30 کیلومتری را هدف قرار دهد.

اولگ اوتوسنکو (Oleg Evtushenko)، مدیر ارشد اجرایی روستخ گفت:

سامانه جدید یاد شده بخشی از تولیدان روستخ برای مقابله با پهپادهای نظامی و غیرنظامی است. ابزار Sapsan-Bekas می‌تواند در هر دو حالت دستی و خودکار با پهپادها مقابله کند. همچنین طیف فرکانسی گسترده‌ای از 400 مگاهرتز 6 گیگاهرتز را پشتیبانی می‌کند. این سیستم را می‌توان روی بدنه خودرو نصب کرد؛ در نتیجه از قابلیت حمل‌ونقل بالایی برخوردار است. این ویژگی از اهمیت بالایی برای سازمان‌های امنیتی برخوردار است. همچنین مشتریان غیرنظامی نیز از آن سود برده می‌توانند تجهیزات یاد شده به سرعت از محلی به محل دیگر منتقل کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.

هشدار
1405/04/23 - 10:01- آمریکا

هشدار کانادا به وام‌دهندگان بانکی در پی تشدید تهدیدات سایبری

نهاد ناظر بر بانکداری کانادا به وام‌دهندگان در پی افزایش نگرانی‌های سایبری کلود میتوس از شرکت آنتروپیک هشدار داد.

رونمایی
1405/04/23 - 09:40- هوش مصنوعي

رونمایی از پلتفرم هوش مصنوعی عامل‌گرا در عربستان

عربستان سعودی از پلتفرم هوش مصنوعی عامل‌گرا برای تحلیل داده‌های ملی رونمایی کرد.