about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

توسعه سامانه دفاع موشکی لیزری توسط ریتیون

شرکت ریتیون به منظور مقابله با جنگ‌افزارهای مافوق صوت در حال توسعه نسل جدیدی از سلاح‌های لیزری است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت ریتیون (Raytheon)، به تازگی در توییتر خود ویدئویی منتشر کرد که نشان می‌دهد قصد دارد به منظور مقابله با موشک‌های مافوق صوت (Hypersonic)، سامانه سلاح لیزری توسعه بدهد.

سلاح‌های مافوق صوت روزبه‌روز در حال پیچیده‌تر شدن هستند و آمریکا نسل جدید آن‌ها را تهدیدی سطح بالا برای خود و متحدانش در نظر گرفته است.

جان رود (John C. Rood)، یکی از مقامات وزارت دفاع آمریکا مدتی قبل گفته بود:

دشمنان بالقوه‌ی ما در حال توسعه سامانه‌های بالستیک و موشک‌های کروز پیشرفته هستند که از سرعت، دقت، برد و مرگ‌آوری بیشتری بهره می‌برند.

ریتیون در ویدئو منتشر شده گفت:

چه چیزی می‌تواند با موشکی که چندین برابر سرعت صوت حرکت می‌کند به مقابله بپردازد؟ یک ردیاب که به سرعت نور حرکت می‌کند. ما به منظور متوقف سازی موشک‌های مافوق صوت به سامانه‌های لیزری روی می‌آوریم.

سامانه‌های لیزری امروزی به منظور مقابله با پهپادها مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ اما به منظور منهدم کردن یک موشک بالستیک به توان بیشتری نیاز دارند. به‌علاوه یکی از فرماندهان نیروی زمینی مدتی قبل اعلام کرد این جنگ‌افزارها برای مقابله با هرگونه ازدحامی (مانند پهپادها) نامناسب بوده و به‌اندازه کافی سریع نیستند.

پژوهشگران به منظور رفع مسئله‌ی بالا نیاز دارند روی توسعه پرتوهای لیزری بسیار متمرکز تحقیق کنند. سلاح لیزری یاد شده به آینه‌های بزرگ‌تر و منبع انرژی بهتر نیاز دارد. همچنین باید به‌گونه‌ای توسعه داده شود که وسایل نقلیه نظامی توان حمل آن را داشته باشند.

یکی دیگر از چالش‌های سلاح‌های لیزری خط دید (line-of-sight) آن‌ها است. پرتوهای لیزری یک مسیر مستقیم حرکت می‌کنند. به این معنا که در راستای افق منتشر شده و نهایتاً انحنای زمین را رد می‌کند. این مشکل زمانی خود را نشان می‌دهد که موشک موردنظر در سمت دیگر زمین قرار داشته باشد.

در ویدئو یاد شده هیچ‌گونه زمانی برای ارائه نسخه نهایی فناوری موردبحث ارائه نشده است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.