about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

توسعه روابط سایبری ناتو در خاورمیانه

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ ناتو در حال اجرای یک رویکرد هماهنگ دفاع سایبری است که شامل برنامه‌ریزی و قابلیت توسعه مکانیزم‌های پاسخ دهی در صورت بروز یک حمله سایبری است. برای رسیدن به این خواسته ناتو مأمور به ترکیب و یکپارچه سازی اقدامات دفاع سایبری در تمام مأموریت‌ها شد که در حال حاضر ناتو درحال‌توسعه شبکه‌های ملی است که با اطلاعات ناتو در ارتباط هستند.
بنابراین، این سازمان برای همکاری با متحدان خود جهت توسعه حداقل نیازهای سایبری به سامانه‌های اطلاعات ملی متحدان خود نیاز دارد. از جمله چالش‌های امنیتی پیش روی ناتو دفاع از مردم این سرزمین‌ها در مقابل حملات سایبری است. در این کشورها سیاست ناتو در دفاع سایبری تصریح می‌کند که آگاهی از موقعیت، افزایش مشاوره؛ ازجمله فعالیت‌هایی باشد که ناتو با متحدان خود در میان می‌گذارد. در این راستا گروه هکری روسی وابسته به دولت روسیه چندین حمله به رایانه‌های مقامات اوکراین و سازمان‌های ناتو انجام داده است.
روسیه با استفاده از جنگ سایبری که در اوایل سال 2014 به عنوان «کنترل انعکاسی» نام‌برده شده است اوکراین را مورد هدف خود قرارداد. همچنین متقاعد کردن غرب هدف اصلی استفاده از تکنیک‌های کنترل انعکاسی است که توسط روسیه علیه اوکراین به شمار می‌رود. فضای سایبر اجازه می‌دهد تا مهاجمان برای اجرای حملات بزرگ از طریق سرورهای سراسر جهان به صورت ناشناس اقدام کنند. در 23 نوامبر 2015 شبکه برق در منطقه Ivano-Frankivsk اوکراین برای شش ساعت قطع شد که حدود 1.4 میلیون نفر در این زمان فاقد انرژی الکتریکی بودند.
با توجه به بروز حملات توسط گروه هکری انانیموس «Anonymous» ترکیه یکی از مقاصد این گروه به شمار می‌رود.
با توجه به روند رو به رشد آگاهی شهروندان در فضای مجازی و نقض حریم خصوصی در شبکه جهانی وب، جهان رو به سوی تکیه بر تخصص اسرائیل برای دفع خطرات رایانه‌ای و نگهداری امن اطلاعات کرده است. علاوه بر این اداره ملی امنیت سایبر اسرائیل در تلاش برای تأمین امنیت سایبری ایجادشده است. در حال حاضر اسرائیل به فکر یک ائتلاف نظامی بر اساس ماده 5 است که بین ناتو و اسرائیل صورت گرفته است؛ بنابراین ناتو به ارزیابی مجدد ساختار روابط خود با اسرائیل پرداخته است.
در حال حاضر ترکیه به‌عنوان مرکز تعالی همکاری‌های دفاع سایبری ناتو «CCDCOE» که به آموزش و مشاوره درزمینه امنیت سایبری تبدیل شده است. وظیفه این مرکز برای بالا بردن توانایی، همکاری و به اشتراک‌گذاری اطلاعات بین ناتو و شرکای آن برای دفاع سایبری است. در این راستا ترکیه، ناتو و اسرائیل درحال‌توسعه یک سیستم سایبری باقابلیت مقابله با جنگ هیبریدی روسیه در خاورمیانه هستند.

 

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.