about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

توسعه خودروی بی راننده توسط اینتل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ برایان کرزانیچ (Brian Krzanich)، مدیرعامل اینتل در زمان سخنرانی خود در نمایشگاه خودروی لوس‌آنجلس آمریکا (LA Auto Show) اعلام کرد، این شرکت قصد دارد برای طول 2 سال آینده، 250 میلیون دلار روی توسعه‌ی خودروهای بی راننده سرمایه‌گذاری کند؛ اما این موضوع به معنی تولید یک خودرو توسط آن‌ها نیست؛ زیرا مراحل ساخت یک خودرو از لحظه‌ی طراحی روی کاغذ تا تولید نهایی بسیار پیچیده و هزینه‌بر است. وی توضیح داد آن‌ها قصد دارند روی بهبود فناوری‌های خودروهای بی راننده تمرکز کنند.

اینتل با انتشار بیانیه‌ای گفت: «هدف ما جابه‌جایی مرزهای نسل بعدی ارتباطات، اتصالات، شناخت محتوا، یادگیری عمیق، امنیت و بسیاری زمینه‌های دیگر در صنعت خودروسازی است.»
عبارت دیگر، اینتل می‌خواهد؛ مشابه بی. اِم. و. به شرکتی، تبدیل شود که توان پردازش داده‌های تولیدشده را از سوی خودروهای بی راننده، تأمین کند. شرکت بی. اِم. و. نیز در گذشته اعلام کرده بود، برای ساخت یک خودروی کاملاً خودمختار، با اینتل و موبایلای اسرائیل1 (Mobileye) همکاری خواهد کرد.
اینتل کلمه «کاملاً خودکار» را اولین بار در نمایشگاه مذکور اعلام کرد. خودروهای بی راننده‌ی تولید شده تا این لحظه هر یک تنها بخشی از خودکار سازی را پوشش داده‌اند. به عنوان مثال تعدادی از آن‌ها فقط می‌توانند به‌صورت خودکار پارک کنند، تعدادی بین خطوط باقی بمانند و برخی نیز راننده را از احتمال تصادفات پیش رو مطلع سازند؛ اما خودروهای کاملاً بی راننده بسیار پیچیده‌تر از آن هستند که به محل حضور راننده آمده، وی را سوار کنند و به مقصد برسانند.
مدیرعامل اینتل اشاره کرد با توجه به حسگرهای به کار رفته در خودروها و پیشرفت آن‌ها، در آینده‌ای نزدیک هر خودرو به تنهایی 4 هزار گیگابایت اطلاعات در روز تولید می‌کند.
اینتل تنها شرکتی نیست که بخشی از تمرکز خود را روی توسعه خودروهای بی راننده قرار داده است؛ بلکه شرکت‌های تازه تأسیس و خودروسازهای بسیاری هستند که قصد انجام چنین کاری دارند. به عنوان مثال می‌تواند به شرکت انویدیا که تولیدکننده پردازنده‌های گرافیکی است اشاره کرد. همچنین شرکت بایدو (Baidu) نیز که به در بیش از 50 زمینه مختلف فعلیت کرده و بزرگ‌ترین موتور جستجوگر کشور چین را توسعه داده است، با شرکت انویدیا برای خودکار سازی همکاری می‌کند. به علاوه وزارت حمل و نقل کشور آمریکا نیز به دستور اوباما یک سرمایه‌گذاری 10 ساله به ارزش 4 میلیارد دلار روی این شاخه از فناوری انجام داده است.

_________________________________

1- موبایلای، یک شرکت فعال حوزه‌ی فناوری است که «سامانه‌های پیشرفته‌ی کمک‌راننده» (ADAS/ advanced driver assistance systems) را برای هشدار تصادف به رانندگان توسعه داده است. همچنین این شرکت یکی از اصلی‌ترین تأمین‌کنندگان تجهیزات در صنعت خودروسازی محسوب می‌شود.

 

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.