about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت تابعه سیستم‌های البیت، در حال توسعه ایستگاه تسلیحاتی کنترل از راه دور جدید است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «ARES»، زیرمجموعه شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems)، در حال تکمیل توسعه نمونه اولیه ایستگاه تسلیحاتی کنترل از راه دور (RCWS) ثابت نسل بعدی خود برای خودروهای زرهی ردیاب و چرخ‌دار است.

وب‌سایت «Janes» به نقل از یکی از مدیران ارشد ARES گفت که نمونه اولیه، که تا پایان سال تکمیل می‌شود، باید روی خودروی زرهی «Iveco VBTP-MSR Guarani 6x6» سوار و سپس در مرکز ارزیابی نیروی زمینی آزمایش شود. ایستگاه تسلیحاتی کنترل از راه دور برای بازارهای برزیل و خارجی پیشنهاد می‌شود.

گفته می‌شود «REMAX 4»، که از اواخر سال 2019 همراه با مرکز فناوری نیروی زمینی برزیل در حال توسعه است، برای مسلسل‌های «M2HB 12.7 99 99» و «MAG58 7.62 51 51» میلی‌متر مناسب است. براساس این گزارش، ایستگاه تسلیحاتی کنترل از راه دور جدید با ردیابی خودکار هدف، ارتفاع حدود 690 میلی‌متر و وزن تقریبی 200 کیلوگرم دارد.

این دستگاه از یک اسلحه کم محور 2طرفه با قابلیت تثبیت ژیروسکوپ با گهواره سلاح، سیستم تغذیه مهمات، مجله مهمات برای گلوله‌های «300 12.7x 99» و «600 7.62x 51» میلی‌متر، چهار نارنجک‌انداز دودکن 76 میلی‌متری، حلقه لغزش داخلی، کامپیوتر بالستیک، تجهیزات کنترل حرکت و یک سیستم کنترل شلیک در یک دستگاه ژیروسکوپ و یک دستگاه تصویربردار الکترونوری «OIP EOPTRIS 2.0» نصب شده است. جینز اعلام کرد که این دستگاه همچنین شامل یک دوربین روزانه، یک دوربین حرارتی خنک نشده و یک لیزریاب ایمن برای چشم است که مستقل از محل سلاح نیست.

برجک به‌وسیله صفحه نمایش با وضوح بالا سیستم‌های البیت توپچی داخلی، متصل به یک واحد دسته کنترل، کنترل می‌شود. صفحه نمایش با وضوح بالای فرمانده به عنوان یک گزینه در دسترس است. براساس این گزارش، برجک می‌تواند به سیستم هشدار لیزری «E-LAWS 2» سیستم‌های البیت متصل شود که در بدنه خودرو نصب شده است.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.