about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت فولکس‌واگن اولین سامانه کوانتومی کنترل و بهینه‌سازی ترافیک جهان را در پرتغال راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران در حال حاضر کاربردهای گسترده‌ای را برای فناوری محاسبات کوانتومی در نظر گرفته‌اند. برای نمونه می‌توان به توسعه رادارها و ارتباطات کوانتومی اشاره کرد. همچنین به نظر می‌رسد از این نوآوری بتوان در زمینه بهینه‌سازی ترافیک بهره گرفت.

فولکس‌واگن به تازگی اعلام کرد در لیسبون، پایتخت پرتغال، برای نخستین بار در جهان، نمونه اولیه از سامانه بهینه‌سازی ترافیکی را بر پایه رایانه کوانتومی راه‌اندازی کرده است. پژوهشگران این پروژه، اتوبوس‌های شرکت آلمانی‌مان (MAN) را در لیسبون به یک سامانه مدیریت ترافیک جدید مجهز کردند که داخل پرتغال توسعه یافته است.
سامانه مذکور از یک رایانه کوانتومی شرکت دی-ویو (D-Wave) استفاده کرده و برای هر یک از 9 اتوبوس شرکت‌کننده در طرح، در زمان واقعی، سریع‌ترین مسیر را محاسبه می‌کند.

به کمک سامانه یاد شده، حتی در مواقعی که ترافیک بسیار سنگین است، زمان تردد کاهش و جریان ترافیکی بهبود پیدا می‌کند. آزمایش این بستر هم‌اکنون تکمیل شده و از زمان نامشخصی در ماه نوامبر به صورت عملیاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سامانه کوانتومی بهبود ترافیک به گونه‌ای طراحی شده است که امکان به کارگیری آن در هر شهری و ناوگانی، با هر اندازه‌ای امکان‌پذیر است. در حال حاضر در چندین شهر آلمان و کشورهای اروپایی مختلف طرح‌های مشابهی در حال انجام است.

سامانه مذکور دارای دو بخش مختلف پیش‌بینی تعداد مسافر و بهینه‌سازی مسیر به کمک محاسبات کوانتومی است. برای بخش اول پژوهشگران از ابزارهای تحلیل داده خاصی بهره گرفته‌اند که امکان شناسایی ایستگاه‌هایی با تعداد بالای مسافر را در زمان‌های مشخص دارد. برای دستیابی به این هدف از جریان اطلاعات ناشناس جغرافیایی و مسافران بهره گرفته می‌شود.

فولکس‌واگن معتقد است سامانه یاد شده می‌تواند برای شرکت‌های حمل‌ونقل عمومی، تاکسی‌رانی یا اپراتورهای ناوگان‌های مختلف مفید واقع شود. هدف از این کار ارائه انتخاب‌های مناسب به بسیاری از افراد در زمینه بهره‌مندی از حمل‌ونقل عمومی و ناوگان اتوبوس‌ها است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.