about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کمپانی آلفابت به سبب شکست در ماندگاری تجاری و عدم یافتن راه حل مؤثر برای کاهش هزینه ها، بالون های توزیع اینترنت Loon را به زمین باز می گرداند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در سال 2013، کمپانی گوگل با رونمایی از بالون های Loon جهان را در شگفتی فرو برد. این پروژه، تلاشی برای توزیع ارتباطات بی سیم از طریق بالون های شناور در ارتفاع 20 کیلومتری نسبت به سطح زمین است. با این حال، کمپانی آلفابت به تازگی طی مصاحبه ای با خبرگزاری Wired، توقف این پروژه را اعلام کرد. ظاهرا این کمپانی در زنده نگه داشتن و ماندگاری این پروژه از لحاظ تجاری با شکست مواجه شده است. آلیستر وستگارت، مدیر عامل Loon در این باره گفت:

علیرغم  وجود شرکای مشتاق در این پروژه، ما نتوانستیم راهی برای کاهش مؤثر هزینه های لازم برای ایجاد یک تجارت بلند مدت و پایدار پیدا کنیم.  
در سال 2018، Loon به همراه درون های تحویل Wing از پروژه های مونشات X به بخش مستقل و مجزایی در کمپانی آلفابت منتقل شد. اما حالا مدیر عامل X و رییس پروژه Loon (استرو تلر) به نوعی اعتراف کرده که علیرغم دستاوردهای فنی برجسته و مهم تیم در طی 9 سال، مسیر ماندگاری تجاری بسیار طولانی تر و خطرناک تر از حد انتظار بوده و این پروژه متوقف خواهد شد.

همه چیز با یک پروژه ابتدایی در نیوزلند آغاز شد. پس از اجرای آزمایش های متعدد در کالیفرنیا، بالون های Loon در فراز آسمان پرو و پورتوریکو به پرواز درآمد. ناگفته نماند که شرکای تجاری Loon در حال حاضر از این بالون ها در کنیا استفاده کرده و تا ماه مارس به فعالیت خود ادامه می دهند. طبق اظهارات سخنگوی X، این کمپانی تا کنون بودجه ای به ارزش 10 میلیون دلار را صرف پشتیبانی از تجارت و امور غیرانتفاعی با محوریت برقراری ارتباطات، اینترنت، کارآفرینی و تحصیل در کنیا کرده است، در حالی که پروژه تارا (Taara) کماکان در این منطقه به فعالیت خود ادامه می دهد. تارا از فناوری ارتباط نوری بی سیم پرسرعت استفاده می کند که در اصل برای Loon و به منظور کمک در ارتباطا با نواحی دور افتاده ساخته شده است.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.