about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

ستار هاشمی در جلسه امروز شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به درآمدهای عظیم شرکت‌های برتر فناوری، بر لزوم توجه به حوزه فناوری در راستای اقتصاد مقاومتی تأکید کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، ستار هاشمی،  معاون نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه علنی روز دوشنبه  شورای اسلامی شهر مشهد با تأکید بر توجه به فناوری در راستای اقتصاد مقاومتی گفت: در این شرایط ناپایدار اقتصادی، شرکت‌های برتر فناوری دنیا سهم ۱.۲ تریلیون دلاری در بازار رادارند.
به گفته ستار هاشمی، میزان درآمد ۱۰ کشور برتر دنیا درزمینهٔ استخراج طلا معادل حدود نیمی از درآمد یکی از شرکت‌های برتر در حوزه فناورانه دنیاست ازاین‌رو باید در راستای اقتصاد مقاومتی به حوزه فناوری توجه شود.
وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت تحلیل داده، ایجاد ثروت و پول می‌کند و باید به این ظرفیت به‌صورت جدی نگاه کرد.
ستار هاشمی هم‌چنین در ادامه افزود: درزمینهٔ تحول دیجیتال، ابزار، افراد و فرایندها از محورهای تحول دیجیتال هستند که در کنار هم بلوغ می‌یابند و با توجه به این سه رکن به‌صورت طبیعی شاهد بهره‌وری خواهیم بود.
معاون نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر بتوانیم هزینه صرفه‌جویی حاصل از این بهره‌وری را احصا و مشارکت بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان را جلب کنیم تحول دیجیتال به معنای واقعی را رقم خواهیم زد.
وی اضافه کرد: در مشهد نیز این پیام تحول دیجیتال به‌خوبی شنیده‌شده و در دستور کار قرارگرفته است.
معاون نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بابیان این‌که هوشمند سازی، مسیر توسعه پایدار و از الزامات مدیریت شهری است گفت: کلان‌شهر سه و نیم میلیون نفری مشهد به برکت وجود ثامن‌الائمه از شرایط ویژه‌ای برخوردار است و در حوزه فناوری باید به‌عنوان الگویی برای همه شهرهای ایران باشد. 
هاشمی افزود: کرونا نشان داد نیاز به فناوری گسترده است و باید بسترهای آن فراهم شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.