about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

توان پاسخ به حملات سایبری را داریم

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ عوض حیدرپور شهرضائی با اشاره به اینکه در لایحه دفاعی آمریکا پنتاگون درخصوص راه‌اندازی جنگ سایبری علیه رقبای این کشور از جمله ایران ملزم شد، تاکید کرد: وقتی آنها برای این کار بودجه ای را در نظر می گیرند معنا و مفهومش این است که آمریکا قصد دارد بر علیه این  کشورهای رقیب جنگ سایبری به راه اندازند.

 

نماینده مردم شهرضا در مجلس نهم شورای اسلامی با بیان اینکه جنگ در فضای سایبری جدی است، اظهار داشت: پرداختن به جنگ سایبری در بودجه دفاعی آمریکا علیه کشورهایی مانند ایران، روسیه، چین و کره شمالی این نگرانی را به وجود می آورد که آنها قصد آفند سایبری را دارند. اگر چنین اتفاقی برای فضای سایبری ایران بیافتد، جمهوری اسلامی ایران قاطعانه پاسخ آنها را می دهد.

 

وی با تاکید بر اینکه ایران توانایی آنکه پاسخ قوی و محکمی به آنها بدهیم را دارد، گفت: این گونه رفتارها که علیه کشورها برای فضای جنگ سایبری صورت می گیرد، امری است نا پسند که از طرف همه کشورها محکوم می شود.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : ایران توانایی آن را دارد که به طور جدی در مقابل جنگ سایبری بیاستد و پاسخ قاطع دهند.

 

به نوشته روزنامه واشنگتن پست، در میان انبوه مواد و تبصره‌های هزار و سیصد صفحه‌ای "قانون اختیارات دفاع ملی آمریکا (NDAA)"، که روز سه‌شنبۀ هفته جاری به تصویب نمایندگان رسید، ماده‌ای وجود دارد که خواستار تلاش وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) برای افزایش توان جنگ سایبری این نهاد و جلوگیری از بروز کارزار عظیم این کشور با رقبای آن در فضای مجازی شده است.

 

در بند ۱۶۴۶ لایحه مذکور، بطور مشخص از کشورهایی نظیر ایران، روسیه، چین و کره شمالی بعنوان رقبایی نام برده شده است که فرماندهی سایبری پنتاگون باید بیش از همه در مقابل آنها از آمادگی بالایی برخوردار باشد.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.