about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

توافق همرسانی اطلاعات میان شرکت‌های Fortinet و IBM

شرکت امنیت سایبری فورتینت (Fortinet) و آی‌بی‌ام (IBM)، در آینده ای نیزدیک، اطلاعات مربوط به تهدیدات را اشتراک گذاری خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری فورتینت (Fortinet) و آی‌بی‌ام (IBM)، از مؤسسات فعال حوزه فناوری و ساخت قطعات رایانه‌ای، در مورد همرسانی اطلاعات مربوط به تهدیدات و حملات سایبری، به توافق رسیدند.

شرکت فورتینت، یکی از پیشگامان یکپارچه‌سازی امنیت سایبری جهان، اخیراً اعلام کرده است که این موسسه و شرکت فناوری آی‌بی‌ام، از طریق اشتراک‌گذاری دو طرفه اطلاعات مربوط به تهدیدات اینترنتی، با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

هدف از این توافق دوجانبه، مبارزه با تهدیدات سایبری و خطرات متوجه حریم خصوصی افراد، از طریق همرسانی اطلاعات تهدیدات و حملات سایبری میان دو شرکت اعلام‌شده است.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، آی‌بی‌ام و فورتینت، به طور مستقیم و از طریق کانال‌های امن، به همکاری و اشتراک‌گذاری اطلاعات یادشده خواهند پرداخت. همکاری اطلاعاتی در حوزه تهدیدات سایبری، تخصص عمیق امنیت سایبری و داده‌های مربوط به تهدیدات جهانی را در کنار یکدیگر، قرار می‌دهد. این امر، افزایش بهره‌وری امنیتی سامانه‌های دو شرکت و بهبود حفاظت سایبری سامانه‌های رایانه‌ای مشتریان را سبب می‌شود.

گروه‌های تحقیقاتی تهدیدات امنیتی آی‌بی‌ام و فورتینت، نظارت و تحلیل تهدیدهای امنیتی از منابع مختلف پیگیری کرده و به اطلاعات به‌روز و مؤثری دسترسی دارند و با تلفیق اطلاعات مربوط به تهدیدهای هوشمند از سوی دو شرکت، مشتریان از اطلاعات کامل‌تری بهره‌مند خواهند شد.
 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.