about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

توافق امنیت سایبری، استرالیا و چین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، دفتر نخست‌وزیری استرالیا، به تازگی اعلام کرده است که مالکوم ترنبول (Malcolm Turnbull) و لی کچیانگ (Li Keqiang) نخست وزیران استرالیا و چین، طی دیداری، در مورد مبحث امنیت سایبری، گفتگو کرده و به توافقاتی دست‌یافته‌اند.

 


بر اساس توافق صورت گرفته، دو کشور، از هیچ نوع سرقت سایبری آی پی، اسرار تجاری شرکت‌ها و داده‌های مدیریتی کسب‌وکارها، با هدف به دست آوردن مزیت رقابتی، حمایت نمی‌کنند. چین پیش از این نیز، با کشورهای آمریکا و انگلیس، به توافقاتی مشابه دست یافته بود.

 


طرفین، با پیروی از قوانین رفتاری دولت‌ها در فضای مجازی که از سوی سازمان ملل تدوین شده است نیز، موافقت کرده‌اند.

 


ترنبول، طی مصاحبه ای، اعلام کرد که ادامه‌ی گفتگوی دو کشور، پیرامون مسئله‌ی امنیت سایبری، به جلوگیری از وقوع حوادث سایبری و تیرگی روابط چین و استرالیا، جلوگیری خواهد کرد.

 


مرکز امنیت سایبری استرالیا (ACSC)، اخیراً، با انتشار گزارشی، مدعی شد که تقریباً همه‌ی بنگاه‌های اقتصادی و سازمان‌های استرالیا، طی سال‌های 2015 و 2016، حداقل یک بار، هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند. به عنوان مثال، آمار، از وقوع حداقل 100 حمله‌ی فیشینگ، از طریق ایمیل‌های آلوده، در طول سال‌های یاد شده، حکایت دارد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.