about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسرائیل، یونان و قبرس برای تقویت همکاری‌های نظامی توافق‌نامه امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ رسانه‌ها و خبرگزاری‌های اسرائیلی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی، یونان و قبرس برای تقویت همکاری‌های نظامی توافق‌نامه امضا کردند.

وزارت دفاع 3 طرف مدعی شدند که این توافق باعث بهبود آمادگی نیروهای مسلح، ایجاد شغل بیشتر برای مردم و پیشبرد امنیت در منطقه می‌شود.

«Times of Israel» به نقل از بنی گانتز (Benny Gantz)، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی نوشت :

«این توافق‌نامه باعث گسترش همکاری صنعت در مقیاس وسیع، تقویت توانایی‌های دفاعی ما و ایجاد هزاران شغل برای هر 3 اقتصاد می‌شود.»

روزنامه اسرائیلی همچنین گزارش داد که نیکلاس پاناگیوتوپولوس (Nikolaos Panagiotopoulos)، از یونان اظهار داشته که نیروهای مسلح هر 3 طرف تلاش می‌کنند تا از طریق برنامه‌های آموزشی مشترک، اشتراک اطلاعات و امنیت سایبری همکاری مؤثرتری داشته باشند.

در همین حال، پاناگیوتوپولوس و چارالامبوس پتریدس (Charalambos Petrides)، از قبرس تأیید کردند که 3 طرف در تلاش هستند تا کشورهای بیشتری، به‌ویژه ایالات متحده، در این مشارکت حضور داشته باشند، زیرا ادعا می‌کنند که حضور این کشورها در خاورمیانه به ثبات منظقه کمک می‌کند.

رژیم صهیونیستی، یونان و قبرس، در پی افزایش تنش در منطقه، که بنا بر ادعای آنها به دلیل انکار حقوق «EEZ» ترکیه در سراسر مدیترانه شرقی ایجاد شده، روابط نزدیک ایجاد کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
راه
1405/04/22 - 15:57- هوش مصنوعي

راه حل مقابله با حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

کارشناسان امنیت سایبری معتقدند با گسترش سریع استفاده از هوش مصنوعی در حملات سایبری، سازمان‌ها و نهادهای دولتی برای دفاع مؤثر از زیرساخت‌های خود ناچارند از هوش مصنوعی در کنار نظارت انسانی، معماری اعتماد صفر و چارچوب‌های جدید حاکمیتی استفاده کنند.

تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.