about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسرائیل و اتریش توافق‌نامه همکاری راهبردی و امنیت سایبری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان در بیانیه‌ای اعلام کردند که کارل نهمر (Karl Nehammer)، صدراعظم اتریش، با یائیر لاپید (Yair Lapid)، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، قرارداد مشارکت راهبردی امضا کرده است.

براساس این بیانیه، که از سوی دفتر نخست وزیری صادر شده، توافق‌نامه از مسائل امنیت سایبری تا سلامت و گردشگری را شامل می‌شود.

در این بیانیه آمده است :

«2 طرف یک مشارکت راهبردی جامع در زمینههای امنیتی، مسائل سایبری، بهداشتی و پاسخ به بیماری همه‌گیر کرونا، گردشگری، اقدام بحران آب و هوا، تجارت و موارد دیگر امضا کردند. آنها در مورد مسائل مربوط به چالش‌های امنیتی و همچنین مسائل منطقه‌ای در دستور کار، به ویژه تهدید ایران گفتگو کردند.»

لاپید در طول این گفتگوها بر اهمیت آگاهی بین‌المللی در برابر توافق [با ایران] و نگرانی در مورد ادامه برنامه هسته‌ای ایران تأکید کرد.

به گفته کارشناسان، اسرائیل و اتریش در مورد افزایش تلاش‌های مشترک بین کشورها در مبارزه با یهودی ستیزی و گام‌هایی برای حفظ خاطره هولوکاست بحث کردند.

به گزارش وبگاه اسرائیلی «The Times of Israel»، اسرائیل و اتریش همچنین در مورد جنگ جاری روسیه و اوکراین، که در ماه فوریه امسال آغاز شد، گفتگو کردند.

نهمر در مراسم امضای قرارداد در تل‌آویو گفت :

«من فکر می‌کنم امروز این شانس را داریم که روابط خود را قوی‌تر از گذشته بسازیم. توافق با اسرائیل، شریک تاریخی نزدیک اتریش، می‌تواند میدان‌های گازی [اسرائیل] در دریای مدیترانه را پوشش دهد، زیرا اتریش به دنبال تأمین‌کنندگان گاز جایگزین است».

وی مدعی شد که رژیم صهیونیستی شریک و دوست مهم اتریش است. بنابراین اتریش قصد دارد روابط نزدیک خود را در همه سطوح بیشتر تعمیق کند.

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.