about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

توئیتر حساب کاربری میلیون ها نفر را تعلیق کرد

طبق آمار موجود توئیتر در سه ماهه آخر ٢٠١٧ حداقل ۵۸ میلیون حساب کاربری مشکوک را تعلیق کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ طبق آمار به دست آمده توئیتر  در سه ماهه آخر ٢٠١٧ میلادی حداقل ۵۸ میلیون حساب کاربری را معلق کرد. این آمار نشان دهنده حمله دوباره این شرکت به حساب های کاربری مشکوک در این شبکه اجتماعی خود است.  

پیش از این سرمایه گذاران توئیتر نگرانی خود را درباره تعلیق حساب های کاربری مشکوک و تاثیر آن بر رشد تعداد کاربران این شبکه اجتماعی اعلام کرده بودند. توئیتر حساب های کاربری تقلبی را اینگونه مشخص می کند که حداقل به مدت یک ماه هیچ فعالیتی نداشته اند. 

این در حالی است که هفته قبل توئیتر گزارش نشریه واشنگتن پست مبنی بر حذف ٧٠ میلیون حساب کاربری در فاصله ماه های می تا ژوئن را تایید کرد. 

تازه ترین ها
گسترش
1405/04/25 - 11:52- آسیا

گسترش زیرساخت‌های دیجیتال و امنیت آنلاین در مالزی

وزارت ارتباطات مالزی اعلام کرد که این کشور قصد دارد زیرساخت‌های دیجیتال و تلاش‌های ایمنی آنلاین را گسترش‌ دهد.

مشارکت
1405/04/25 - 11:41- آسیا

مشارکت پاکستان و آمریکا برای مقابله با حملات سایبری

پاکستان و ایالات متحده در مورد آموزش در زمینه تأمین مالی مبارزه با تروریسم و تحقیقات سایبری گفتگو کردند.

هشدار
1405/04/25 - 11:14- بین الملل

هشدار استرالیا و کشورهای غربی درمورد تشدید فعالیت هکرهای روسی

اداره سیگنال‌های استرالیا و شرکای امنیتی جهانی درخصوص افزایش فعالیت هکرهای روسی هشدار دادند.