about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته مدیر جدید ایمنی توئیتر، ایلان ماسک برای بازبینی محتوا و اجتناب از برخی بررسی ها توسط کارمندان و ایجاد محدودیت برمحتوا به جای حذف آن از اتوماسیون استفاده می کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، همچنین به گفته الا اروین نائب رییس اعتماد و ایمنی محصول توئیتر، این شبکه اجتماعی به طور وسیع تر هشتگ های در معرض سواستفاده و نتایج جستجو در برخی حوزه ها مانند سواستفاده از کودکان را بدون در نظر گرفتن تاثیر مثبت احتمالی آنها محدود می کند.

اروین در مصاحبه ای گفت: مهم ترین موضوع تغییر یافته آن است که تیم کاملا قدرت یافته تا سریع تر و گسترده تر عمل کند.

او در بخش دیگری گفته است ماسک کارمندان را تشویق کرده کمتر درباره تاثیر اقداماتشان بر رشد تعداد کاربران یا درآمد نگران باشند زیرا ایمنی اولویت اصلی شرکت است. اروین در این باره افزود: ماسک روزانه چند بار بر این موضوع تاکید می کند.

به گفته کارمندان آشنا به این امور، روش حفظ ایمنی که اروین توضیح داده تا حدودی حاکی از سرعت گرفتن تغییراتی است که از سال گذشته برنامه ریزی شده بود. هدف تغییرات کنترل محتوای نفرت پراکنی و موارد نقض قوانین پلتفرم است.

اظهار نظرهای او در حالی بیان می شود که پس از آنکه ماسک حساب های کاربری تعلیق را احیا کرد، کارشناسان از افزایش نفرت پراکنی در این شبکه اجتماعی خبر دادند.

از زمانیکه ماسک توئیتر را خریده و نیمی از کارمندان آن را اخراج کرده، این شبکه اجتماعی با سوالاتی درباره توانایی اش جهت بازبینی محتوای مخرب و غیرقانونی مواجه شده است.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.