about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سناتورهای روس در راستای حفاظت از حاکمیت ملی لیستی از منابع مخرب دیجیتال تهیه می‌کنند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کمیسیون شورای فدراسیون روسیه در حوزه حفاظت از حاکمیت ملی فدراسیون روسیه قصد دارد تا سپتامبر 2021 تهیه فهرست منابع دیجیتال مخرب برای روسیه را به اتمام رسانده و در قوانین روسیه مفهوم حاکمیت دیجیتال را تشریح کند.

آندری کلیموف، رئیس کمیسیون مذکور دراین‌باره اظهار داشت:

در گزارش سالانه کمیسیون، برنامه‌ریزی‌شده است که بخشی در مورد حقایق تأثیر مخرب پلتفرم‌های دیجیتال خارجی ایجاد شود. ما در نظر داریم تا ماه سپتامبر تهیه لیست خطرناک‌ترین منابع دیجیتال برای روسیه را به پایان برسانیم.

کمیسیون در نظر دارد با همکاری دیگر سازمان‌ها نقشه راه حفاظت از کودکان و نوجوانان را در برابر تأثیر مخرب پلتفرم‌های دیجیتال تدوین کند. 

قرار است قوانین ثبت تبلیغات سیاسی در شبکه‌های اجتماعی نیز دقیق‌تر تدوین شوند. دراین‌باره کلیموف اظهار داشت که کارگروه مانیتورینگ انتخابات مجلس دوما به همراه روسکام نادزور وضعیت پلتفرم‌های دیجیتال را پیش از آغاز کمپین‌های انتخاباتی موردبحث و رسیدگی قرار خواهند داد.

از دیگر مسائلی که کمسیون موردبررسی قرار می‌دهد محلی سازی پلتفرم‌های دیجیتال خارجی در خاک فدراسیون روسیه و  فراخوان تولیدکنندگان محتوای رسانه‌ای برای توسعه پلتفرم‌های بومی دیجیتال است. 

منبع:

تازه ترین ها
افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.

گام‌های
1405/05/12 - 08:26- آسیا

گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری در عربستان

یک وکیل سعودی گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری و هک در عربستان را تشریح کرد.

آغاز
1405/05/12 - 08:14- هوش مصنوعي

آغاز یادگیری انگلیسی با هوش مصنوعی در مدارس فلسطین اشغالی

وزارت آموزش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که دانش‌آموزان در سال آینده درس‌های شخصی‌سازی‌شده انگلیسی با هوش مصنوعی دریافت خواهند کرد.