about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تهدید حمله سایبری به روسیه توسط آمریکا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ یک رسانه آمریکایی مدعی شده به اسناد فوق محرمانه‌ای دست یافته که نشان می‌دهند هکرهای نظامی آمریکا موفق به نفوذ به شبکه الکتریکی، سامانه‌های مخابرات و سامانه‌های فرماندهی کاخ کرملین شده‌اند.
به نوشته این رسانه خبری، هکرهای آمریکایی در صورتی که روسیه اقدام به اخلال در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا بکند، این کشور را هدف حملات سایبری قرار خواهند داد. مقام‌های آمریکایی بارها اذعان کرده‌اند روسیه، چین و سایر کشورها اقدام با جاگذاری بدافزارهای مخفی در بخش‌هایی از زیرساخت‌های حساس آمریکا، زمینه را برای نبردهای سایبری که می‌تواند به قطع برق یا اینترنت در شهرهای بزرگ آمریکا منجر شود، آماده کرده‌اند.
همواره فرض بر این بوده که آمریکا هم همین اقدام را در برابر دشمنانش انجام داده است. اسناد مورد استناد ان‌بی‌سی نیوز و اظهارات یک مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا انجام این اقدام در قبال روسیه را تأیید می‌کنند. مقام‌های آمریکایی در ماه‌های گذشته بارها روسیه را به احتمال استفاده از توانمندی‌های سایبری برای اثرگذاری بر روند انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرده‌اند. مسکو این اتهامات را رد کرده است. یک مقام اطلاعاتی آمریکا گفته در صورتی که روسیه اقدام به انجام حملات سایبری بکند، آمریکا می‌تواند با اقدام متقابل برخی از سامانه‌های روسیه را قطع کند.

 

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.