about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تهدید تحریم اینترنت ایران جدی نیست

معاون وزیر ارتباطات‏، با اشاره به ۵ سناریوی احتمالی درباره تحریم اینترنت گفت: تهدید تحریم اینترنت، خطر جدی برای ایران نیست؛ اما باید گسترش زیرساخت های اتصال به جهان را در دستور کار قرار دهیم.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ امیر ناظمی در صفحه توئیتر خود نوشت: امروز تهدید تحریم اینترنت خطر جدی برای ایران نیست اما برای بی اثرکردن کامل هر تحریم یا تهدید، لازم است تا گسترش زیرساخت های اتصالی به جهان را در دستور کار قرار دهیم.

وی با بیان اینکه اگر امروز اندکی هزینه در این زمینه کنیم، فردا سخن گفتن از تحریم ایران، در عمل تهدید سایر کشورها خواهد بود، افزود: تحلیل اشتباه دقیقا از جایی شروع می شود که فکر کنیم اگر ما اینترانت ملی داشته باشیم، آنگاه در برابر تحریم ها پایدارتر می شویم. این استدلال یک اشتباه خطرناک است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به ۵ سناریو از تحریم اینترنت، گفت: تحریم مالی شرکت های سرویس دهنده اینترنت، تحریم دامنه های آی آر، تحریم دامنه های مالک ایرانی، دستکاری در جریان آدرس دهی، DNS و روتینگ و تحریم وب سرویس ها می تواند از جمله سناریوهای تحریم باشد.

وی ادامه داد: پایداری در برابر تحریم ها زمانی خواهد بود که میزان داده ورودی و خروجی همزمان افزایش یابد؛ یعنی ما جهانی تر شده باشیم.

ناظمی با بیان اینکه هرچه کشوری خود را از جامعه جهانی مجزا و دور کند، آسیب پذیری آن کشور بیشتر خواهد بود، گفت: در تمامی روزهایی که مردم از گرانی ها در هراس بودند، کمتر خبری، دغدغه اینترنت به عنوان یک کالای اساسی در هزاره جدید را مطرح کرد. ما نیاز به تغییر این نگرش در نگاه خود به جهان داریم. نباید فراموش کنیم که اینترنت کالای اساسی دنیای امروز است.

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.