about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ به‌تازگی گروهی از هکرها موفق شده‌اند تا با هک کردن هزاران دوربین مداربسته و وب‌کم کامپیوتری به یک بات‌نت ویژه دست پیدا کنند که موجب ایجاد موجی از نگرانی در زمینه امنیت اطلاعات شده است.

اینترنت اشیاء به‌عنوان یک فناوری رو به رشد به‌حساب می‌آید ولی بدون شک این فناوری نیز هنوز با مشکلاتی عدیده دست‌به‌گریبان است که آینده آن را در هاله‌ای از ابهام قرار می‌دهد.

به‌تازگی گروه مشهوری از هکرها که با نام لیزارد اسکواد (Lizard Squad) شناخته می‌شوند توانسته‌اند تا با هک کردن دستگاه‌های ساده‌ای مانند دوربین‌های امنیتی و وب‌کم‌های کامپیوتر، یک بحران امنیتی بزرگ به وجود بیاورند.

آن‌ها با استفاده از این دستگاه‌ها یک بات‌نت با سرعتی معادل ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه بسازند که این امر به‌خودی‌خود نشان‌دهنده عمق فاجعه است.

حال متخصصان امنیتی معتقدند که این مورد به‌خوبی ضعف پروژه اینترنت اشیاء را نشان می‌دهد زیرا دستگاه‌های هک شده دارای سیستم‌های هوشمند به‌مراتب نیرومندتری نسبت به طرح‌های ارائه‌شده برای اینترنت اشیاء بوده‌اند ولی به‌راحتی هک شدند.

شایان‌ذکر است که بیش‌تر این دستگاه‌ها از نسخه‌های بسیار سبک سیستم‌عامل لینوکس استفاده می‌کردند تا بتوانند بر مشکلات مربوط به محدودیت‌های سخت‌افزاری غلبه کنند. با توجه به قدرت بسیار بالای لینوکس در مقایسه با سیستم‌های کنترل‌کننده دستگاه‌های متصل به شبکه تحت لوای اینترنت اشیاء می‌توان به دلیل نگرانی متخصصان پی برد.

 

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.