about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

چین نسبت به هک اطلاعات امنیتی این کشور توسط نرم‌افزار جغرافیایی خارجی هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، چین اعلام کرد که نرم‌افزار اطلاعات جغرافیایی خارجی می‌تواند داده‌های محرمانه و حساس در بخش‌های کلیدی از جمله ارتش این کشور را به خطر بیندازد و به ادارات امنیتی هشدار داد که برای جلوگیری از هرگونه نقض بیشتر، بررسی‌های عمیقی انجام دهند.

وزارت امنیت دولتی چین اعلام کرد که تحقیقات گسترده این وزارتخانه نشان می‌دهد که نرم‌افزار سیستم اطلاعات جغرافیایی خارج از کشور برای جمع‌آوری داده‌ها که برخی از آنها مربوط به اسرار دولتی است ، استفاده می‌شود و تهدیدی جدی برای امنیت ملی چین است.

دولت چین ،این موضوع را در حساب عمومی وی چت خود بیان کرد، اما هیچ اطلاعاتی درباره نهادهایی که به داده‌ها دسترسی دارند و یا شرکت‌های چینی خاصی را که هدف قرار گرفته‌اند، فاش نکرد.

وزارت امنیت دولتی چین طی بیانیه ای اعلام کرد :

 مجرمان از نرم‌افزاری برای جمع‌آوری داده‌های کاربران بدون محدودیت استفاده می‌کنند و عمداً درهای پشتی (Backdoor) از پیش ساخته شده را در نرم‌افزار قرار می‌دهند تا امکان حملات سایبری و سرقت داده‌ها را فراهم کنند.

داده های جغرافیایی با دقت بالا، نقشه برداری ژئومورفولوژیکی سه بعدی از مناطق خاص در حمل و نقل، انرژی، نظامی و سایر زمینه های مهم می تواند در معرض تهدید و حملات سایبری باشد.

چین اقدامات فزاینده ای را برای حفاظت از امنیت ملی خود و جلوگیری از درز اطلاعاتی که می تواند به صنایع و به اقتصاد این کشور آسیب برساند، انجام داده است.

دولت چین اعلام کرده است که ادارات باید تحقیقاتی را درباره خطرات امنیتی داده های اطلاعات جغرافیایی انجام دهند و هرگونه تهدیدی را شناسایی و به سرعت از بین ببرند.

آژانس‌های امنیتی همچنین باید یک طرح مشترک برای حفاظت از امنیت داده‌های مهم ملی ایجاد و بهبود ببخشند.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.