about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اعضای اصلی انجمن نیوانگلند در ماساچوست گردهم جمع می‌شوند تا در مورد تهدیدات روزافزون سایبری گفتگو کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارولین کِرک (Carolyn Kirk)، مدیر اجرایی همکاری فناوری ماساچوست و شهردار پیشین شهر گلوچستر در این ایالت به همراه مایکل بارکامب (Michael Barcomb)، مدیر فرماندهی حوادث نیروی ایکس (X-Force) آی‌بی‌ام، جوئل جیکوبز (Joel Jacobs)، افسر ارشد اطلاعات و معاون شرکت «MITRE»، کریستوفر لی (Christopher Leigh)، مدیر ارشد امنیت اطلاعات «Eversource Energy» و مایکل یاماموتو (Michael Yamamoto)، افسر ارشد امنیت اطلاعات در مرکز پزشکی اسرائیلی «Beth» در نشست انجمن نیوانگلند (New England) حضور می‎یابند تا در مورد تهدیدات روزافزون سایبری صحبت کنند.

دایان رینالدو (Diane Rinaldo)، دستیار وزیر بازرگانی و سرپرست اداره ملی ارتباطات و اطلاعات سخنران اصلی این نشست خواهد بود. رینالدو در مورد نحوه عملکرد دولت فدرال برای محافظت از کسب و کارهای بخش عمومی و خصوصی در برابر تهدیدات روزافزون حملات سایبری صحبت خواهد کرد.

پس از سخنرانی اصلی، اعضای هیئت مدیره کار خود را برای ممانعت و واکنش به تهدیدات مختلف امنیت سایبری شرح می‌دهند و در مورد برخی چالش‌های اصلی پیش رو و توانایی سیاستمداران برای پشتیبانی از تلاش آنها به بحث و گفتگو می‌پردازند.

نشست شورای نیو انگلند – که در «K&L Gates»، بوستون برگزار خواهد شد – همزمان با رویدادهای هفته امنیت سایبری ماساچوست در سال 2019 – از سوی مرکز سایبری این ایالت و دیگران – خواهد بود.

 شورای نیو انگلند به عنوان یک انجمن تجاری منطقه‌ای، نماینده هر 2 سازمان‌های دولتی و خصوصی است.

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.