about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اخبار منتشر شده خبر از فعالیت واتساپ برای اضافه کردن ویژگی تنظیم سرعت پیام‌های صوتی می‌دهند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ واتساپ در حال آزمایشی برای سرعت بخشیدن به پیام‌های صوتی و شنیداری است. این ابزار اکنون در رقبای این برنامه مانند تلگرام در دسترس است، اما در واتساپ، این ویژگی هنوز در مرحله آزمایش است. واتساپ در پیامی اعلام کرده این برنامه پیامرسان ممکن است به زودی جدید شود.

دیگر به پیام صوتی تقریباً بی پایان در واتساپ گوش ندهید. این برنامه در حال آزمایش عملکردی است که می‌تواند سرعت پخش فایل‌های صوتی دریافت شده در مکالمات را تغییر دهد. به این ترتیب با این ویژگی بالابردن سرعت تولید مجدد پیام‌ها امکان پذیر خواهد بود.

آزمایش یک ویژگی جدید از سوی واتساپ

گزارشی که دیروز جمعه ۱۲ مارس، از سوی واتساپ منتشر شد گزارش می‌دهد که به روزرسانی آینده هنوز در حال آزمایش است و انتظار نمی‌رود که به زودی در دسترس قرار گیرد. وقتی این اتفاق می‌افتد، این ویژگی باید در دسترس همه کاربران در برنامه‌های اندروید و iOS باشد.

این یکی از درخواست‌های اصلی کاربران این برنامه پیام رسان بوده است. سرویس‌های رقیب مانند تلگرام، مدتی است که از این قابلیت استفاده کرده اند. واتساپ برای ایجاد انقلابی در برنامه، روی برخی تغییرات تمرکز کرده است.

خبر جدید دیگر واتساپ امکان برقراری تماس صوتی و تصویری با استفاده از نسخه دسکتاپ برنامه بود. تا قبل از این، فقط امکان برقراری تماس از طریق تلفن هوشمند وجود داشت.

در بخش دیگری، که مربوط به امنیت اطلاعات کاربران این پلتفرم است، واتساپ در حال بررسی این موضوع است که پشتیبان گیری از مکالمات پیام رسان توسط رمز‌های عبور محافظت شود. این طرح برای جلوگیری از در دسترس بودن پیام‌ها برای هر کاربری است که به یک تلفن هوشمند غیر مرتبط و قفل شده دسترسی پیدا می‌کند.

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.