about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تمهیدات امنیت سایبری اتحادیه اروپا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، اتحادیه‌ی اروپا و خصوصاً کشورهای نروژ و سوییس، سابقه‌ی موفقیت‌آمیزی در اجرای تمهیدات قانونی در حوزه‌های امنیت و جرائم سایبری دارد. شرکت تحقیقاتی «ABI Research» پیش‌بینی کرده است این اتحادیه تا سال 2021، مبلغ 35 میلیارد دلار در امنیت سایبر، سرمایه‌گذاری خواهد کرد.
به‌تازگی نیز مدیریت امنیت اطلاعات و شبکه‌ی اتحادیه‌ی اروپا از کاروَرهای زیرساخت‌های حیاتی کشورهای عضو، خواست تا بودجه‌ای را برای امنیت سایبر این زیرساخت‌ها، اختصاص دهند.
بر اساس گزارش شرکت مزبور؛ بیشترین میزان سرمایه‌گذاری در امنیت سایبر در اتحادیه اروپا، متعلق به انگلیس و آماده‌ترین عضو این اتحادیه در برابر حملات سایبری، نروژ است.
همچنین گزارش یادشده بر این نکته تأکید دارد که میزان امنیت استفاده از فناوری عملیاتی (Operational Technology) که شامل بیمه‌های سایبری و بازارهای حسابرسی سایبری می‌شوند، در سال‌های بعد افزایش خواهد یافت.
نکته‌ی دیگر این گزارش، خطر حملات سایبری است که از سوی گروه‌های تروریستی، صورت می‌گیرد و امکان دارد در آینده، بیمارستان‌ها، شبکه‌های برق، حمل‌ونقل عمومی و تأسیسات آب را هدف قرار دهند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.