about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آمازون، ممنوعیت استفاده پلیس از نرم‌افزار تشخیص چهره را تا اطلاع ثانوی تمدید کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به گزارش رویترز، آمازون مهلت قانونی استفاده از نرم‌افزار تشخیص چهره خود را تا اطلاع بعدی تمدید کرد. قرار بود این ممنوعیت در ماه ژوئن امسال منقضی شود.

اوایل سال 2018، کارمندان آمازون این شرکت را با استدلال سوگیری تعصب نژادی در شناسایی چهره و تشدید خشونت پلیس علیه اقلیت‌ها مجبور به کاهش طرح کردند. آمازون از این پروژه تا ژوئن سال 2020 دفاع کرد، زمانی که فشارهای گسترده اعتراضات گسترده منجر به اعلام توقف یک ساله پلیس در کاربرد این سرویس از سوی شرکت شد.

«Rekognition»، به عنوان سرویس خدمات وب آمازون (AWS) ارائه می‌شود و بسیاری از رقبای رایانش ابری آمازون از فناوری مشابهی برخوردار هستند. مایکروسافت اعلام کرد که یک روز پس از تعهد آمازون، این شرکت نیز خدمات شناسایی چهره خود را به پلیس نمی‌فروشد و شرکت آی‌بی‌ام (IBM ) همچنین گفت که همان هفته، توسعه یا تحقیق در مورد فناوری تشخیص چهره را متوقف خواهد کرد. گوگل از نظر تجاری فناوری تشخیص چهره خود را به کسی ارائه نمی‌دهد.

آمازون هنوز در مورد علت تمدید این ممنوعیت مطلبی نگفته است؛ اما در بیانیه‌ای هنگام صدور اولیه ممنوعیت استفاده قانونی، اظهار امیدواری کرد که کنگره از سال پیش‌بینی شده برای توقف مجازات برای اجرای قوانینی پیرامون استفاده اخلاقی از فناوری تشخیص چهره استفاده کند. در بخشی از بیانیه آن آمده است :

«ما از این موضوع دفاع کردیم که دولت‌ها باید مقررات قوی‌تری را برای کنترل اخلاقی فناوری تشخیص چهره وضع کنند و در روزهای اخیر، کنگره آماده است تا این چالش را بپذیرد. ما امیدواریم که این مهلت قانونی یک ساله بتواند به کنگره فرصت کافی برای اجرای قوانین مناسب را بدهد و ما در صورت درخواست آماده کمک هستیم.»

تاکنون ، هیچ کدام از قوانین فدرال به استفاده پلیس از شناسایی چهره نپرداخته، اما برخی اقدامات ایالتی و محلی استفاده از این فناوری را پذیرفته است. سانفرانسیسکو اولین شهر ایالات متحده بود که استفاده دولت از سیستم تشخیص چهره را در ماه می سال 2019 ممنوع کرد و اوکلند نیز به زودی این کار را خواهد کرد. شهرهای اورِگان (Oregon) و مِین (Maine) در پورتلند نیز اواخر سال گذشته قوانینی را در مورد فناوری تصویب کردند. ایالت ماساچوست در ماه دسامبر سال قبل نتوانست ممنوعیت پیشنهادی را تصویب کند، اما اخیراً یک لایحه اصلاح شده را تصویب کرده که برخی محدودیت‌ها را در استفاده پلیس برای شناسایی چهره اضافه می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.