about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تمایل GCHQ به جاسوسی سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ متخصص انگلیسی و استاد دانشگاه کمبریج، راس اندرسون (Ross Anderson) باور دارد، با جداسازی فعالیت‌های «ستاد ارتباطات دولت انگلیس» (GCHQ) به دو بخش جداگانه حمله و دفاع سایبری؛ بخش دفاعی راحت‌تر می‌تواند با شرکت‌های دولتی و خصوصی همکاری کند و در نتیجه عملیات خود را راحت‌تر انجام خواهد داد.
اندرسون با اشاره به قابل‌اعتماد نبودن دولت انگلیس، گفت: "مشکل اینجا است که دولت انگلیس چندین بار ثابت کرده، قابل‌اعتماد نیست. اسناد منتشرشده توسط اسنودن نشان می‌دهد، دولت انگلیس به جای محافظت از اطلاعات، تمایل به سو استفاده از آنها دارد. اگر شما یک آسیب‌پذیری در سیستم‌عامل ویندوز پیدا کنید، به مایکروسافت گزارش می‌دهید و از اطلاعات 60 میلیون انگلیسی محافظت می‌کنید، یا در این مورد سکوت کرده و با استفاده از آن آسیب‌پذیری، از یک میلیارد چینی، یک میلیارد هندی و 100 میلیون روسی جاسوسی می‌کنید؟ این اقدامات از دیدگاه جی‌سی‌اچ‌کیو هیچ مشکلی ندارد."
اندرسون ضمن اشاره به اینکه، اکثر بودجه تزریق‌شده به بخش دفاع سایبری در سال‌های اخیر، برای حملات سایبری استفاده شده است، گفت: "از 600 میلیون پوند بودجه تصویب‌شده برای امنیت سایبری، 5 تا 10 میلیون پوند آن به پلیس انگلیس داده شد. نیمی از آن به جی‌سی‌اچ‌کیو داده شد و بقیه بودجه نیز به وزارت دفاع اختصاص یافت. این تقسیم بودجه با هدف برقراری امنیت سایبری نیست."
به گفته اندرسون، دولت آلمان بخش‌های دفاع و حمله سایبری را از یکدیگر جدا کرده است و این روش برای انگلیس نیز مناسب است.
اندرسون در ادامه گفت: "صحبت‌های دولت انگلیس در مورد راهبرد امنیت سایبری خود، بیشتر یک ژست سیاسی است. جی‌سی‌اچ‌کیو تا جایی که می‌تواند به هک و سرقت اطلاعات ادامه خواهد داد و این کار، کشورهای دنیا را آزار می‌دهد."
اندرسون با اشاره به حادثه هک بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی بلژیک توسط جی‌سی‌اچ‌کیو، گفت: "هک بلگاکام (Belgacom)، به منظور شنود فعالیت‌های مجلس اتحادیه اروپا، کار احمقانه‌ای بود و قطعاً عواقبی به دنبال خواهد داشت." بلگاکام بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی بلژیک است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.