about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

تمام دستگاه های اپل در معرض خطر هک قرار دارند

شرکت اپل اعلام کرده تمام دستگاه‌های ساخت این شرکت به دلیل استفاده از تراشه‌های با مشکل امنیتی، در معرض خطر هک قرار دارند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ اپل به تازگی تایید کرده تمام دستگاه های ساخت این شرکت به دلیل استفاده از تراشه های اینتل و بقیه تراشه سازان در معرض خطر هک قرار دارد.

این شرکت در نخستین بیانیه خود درباره مشکلات تراشه های رایانه ای تایید کرد تمام دستگاه های Mac و iOS این شرکت مبتلا به ویروس هایی به نام های Meltdown و Spectre هستند.

در این بیانیه آمده است: این ویروس ها در تمام پردازشگرهای مدرن وجود دارند و تقریبا تمام دستگاه های رایانشی و سیستم های عامل را به خود آلوده کرده اند. اما درحال حاضر هیچ گونه گزارشی درباره سوء استفاده از دستگاه های کاربران مشاهده نشده است.

اپل در ادامه توضیح داد بیشتر موارد سوءاستفاده از دستگاه ها به اپلیکیشن هایی با کدهای خطرناک مربوط است.

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.