about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تلکام 2017: ارائه بسته ویژه رایتل

رایتل در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی با ارائه بسته‌های ویژه حضور خواهد داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بزرگترین رویداد در حوزه مخابرات و ارتباطات کشور است که همه‌ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آن برگزار می‌­شود.

رایتل در نمایشگاه ایران تلکام 2017، همانند دوره­‌های قبل با معرفی خدمات جدید و آخرین فناوری‌های ارتباطی از 24 تا 27 مهر ماه 96 در سالن‌های 8 و 9 محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران میزبان علاقه­‌مندان این صنعت است.

بازدیدکنندگان می‌توانند با مراجعه به غرفه‌های این اپراتور، علاوه بر آشنایی با آخرین دستاوردها و خدمات این شرکت، از هدایا و تخفیف‌های این اپراتور بهره‌مند شوند. همچنین بازدیدکنندگان از نمایشگاه تلکام می‌توانند با ارائه کارت ملی و گوشی یا تبلت هوشمند خود، سیم‌کارت دیتا یا اعتباری رایگان رایتل را به همراه یک بسته هدیه دریافت کرده و از امکانات این سیم­ کارت‌ها استفاده کنند. علاوه بر این مشترکین رایتل در بازه زمانی برگزاری نمایشگاه می‌توانند با مراجعه حضوری به غرفه‌های رایتل، از تخفیف30 تا 40 درصدی در خرید بسته‌های مصرفی اینترنت بهره‌مند شوند.

تازه ترین ها
افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.

گام‌های
1405/05/12 - 08:26- آسیا

گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری در عربستان

یک وکیل سعودی گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری و هک در عربستان را تشریح کرد.

آغاز
1405/05/12 - 08:14- هوش مصنوعي

آغاز یادگیری انگلیسی با هوش مصنوعی در مدارس فلسطین اشغالی

وزارت آموزش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که دانش‌آموزان در سال آینده درس‌های شخصی‌سازی‌شده انگلیسی با هوش مصنوعی دریافت خواهند کرد.