about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

تلفن همراه، ۲۰ درصد ارزان شد

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی و لوازم جانبی، خبر از کاهش قیمت ۲۰ درصدی گوشی‌های تلفن همراه در بازار موبایل داد و احتمال تداوم این روند را نیز اعلام کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بعد از اوج‌گیری قیمت دلار و ایجاد التهاب قیمتی در بازار محصولات وارداتی، از دیروز که استارت کاهش قیمت‌ها زده شده و اکثر مردم دلار به دست، متقاضی فروش شده‌اند، قیمت موبایل نیز روند کاهشی پیدا کرده است.

مهدی محبی نیز با اشاره به فروشنده شدن افرادی که اقدام به خرید دلار در قیمت‌های بالا کرده بودند، گفت: از امروز که بازار فروش دلارهای مردمی داغ شده، نگاهی به لیست قیمت گوشی‌های تلفن همراه نیز نشان می‌دهد که قیمت محصولات این بازار روند نزولی گرفته است.

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی و لوازم جانبی با تأکید بر اینکه کاهش قیمت نرخ دلار هم‌زمان با بالا رفتن فروش دلارهای خانگی می‌تواند اتفاق خوبی برای فروش تجهیزات وارداتی با نرخ مناسب باشد، گفت: با توجه به کاهش 10 تا 20 درصدی نرخ تابلوی صرافی‌ها، قیمت موبایل نیز به همین اندازه با توجه به لیست قیمت‌هایی که چک کرده‌ام، کاهش داشته است.

محبی درباره اینکه واقعا تأثیر این کاهش نرخ به صورت آنی بر بازار موبایل بوده است؟، گفت: صد درصد هم‌زمان با کاهش نرخ، تأثیرات آن به صورت لحظه‌ای بر بازار اعمال می‌شود زیرا اکثر کالاهایی که اکنون در بازار موجود است، گوشی‌های مسافری است.

وی تصریح کرد: تازه این میزان کاهش قیمت با تداوم روند کاهشی، ادامه‌دار خواهد بود و قیمت گوشی‌های تلفن همراه در بازار به نرخ واقعی نزدیک‌تر خواهد شد.

با این حال باید منتظر ادامه این روند کاهشی در بازار ارز بود و رأی نهایی را در روزهای آینده داد.

تازه ترین ها
اختصاص
1405/04/07 - 13:27- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 30 میلیارد دلاری رژیم صهیونیستی به هوش مصنوعی

اداره ملی هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی مبلغ 30 میلیارد دلار به حاکمیت ملی این فناوری اختصاص داد.

گام
1405/04/07 - 11:58- آسیا

گام جدید آژانس امنیت سایبری قطر برای آموزش ارزیابان داخلی

آژانس ملی امنیت سایبری قطر یک برنامه آموزشی برای ارزیابان داخلی راه‌اندازی کرد.

تشدید
1405/04/07 - 09:30- آسیا

تشدید خطرات ردپای دیجیتال برای کاربران اماراتی

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی نسبت به افزایش خطرات ردپای دیجیتال هشدار داد.