about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تلاش IBM برای مقابه با قطعی برق

شرکت IBM به منظور مقابله با قطعی برق مناطق مختلف، از هوش مصنوعی واتسون بهره می‌گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بسیاری از قطعی‌های برق امروزی، ناشی از آسیب‌های زیست‌محیطی به زیرساخت‌ها در داخل و خارج از شهر هستند. زیرساخت‌هایی که به صورت دائمی، مورد نظارت قرار نمی‌گیرند.

شرکت  IBMبه همین منظور، در حال ساخت یک سامانه است که اطلاعات را از حسگرها، اسکنرها، عکس‌های هوایی و مدل‌های آب و هوایی، جمع‌آوری و برای گزارش دادن به شهرداری‌ها و شرکت‌های برق -که در آن‌ها پتانسیل حوادث خطرناک وجود دارد- آماده می‌کند.

واکاوی و پردازش داده‌ها، ازسوی بستر هوش مصنوعی واتسون (IBM Watson) انجام خواهد گرفت. سپس نتیجه‌ آن، به عنوان ابزاری برای ساده‌سازی زیرساخت‌های برق، به شرکت‌های برق و شهرداری‌ها ارسال می‌شود. شرکت نام برده، همچنین برای دست‌یابی به هدف بالا، از سیستم‌های یک شرکت هواشناسی -که چند سال پیش به دست آورده است- بهره می‌گیرد.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.