about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تلاش کوالکوم برای فروش تراشه به هواوی

کوالکوم از دولت آمریکا خواسته تا مجوز فروش تراشه به هواوی را صادر کند تا این شرکت چینی تراشه‌های مذکور را بر روی گوشی‌های تولیدی خود نصب کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از انگجت، کوالکوم هشدار داده اگر این شرکت به‌طرف چینی تراشه نفروشد، شرکت‌های رقیب به‌سرعت جایگزین خواهند شد و این آمریکاست که از این بابت ضرر می‌کند.
دولت ترامپ باهدف کاهش قدرت و توان تأثیرگذاری شرکت‌های فناوری چینی در جهان، فروش محصولات فناورانه مؤسسات آمریکایی را به آن‌ها ممنوع کرده است. اما بسیاری از شرکت‌های آمریکایی که به همین علت بازارهای خوبی را ازدست‌داده‌اند از این موضوع راضی نیستند و خواستار پایان محدودیت‌ها و ممکن شدن همکاری با هواوی هستند.
کوالکوم تصریح کرده که برنده واقعی ممنوعیت مذکور شرکت‌هایی همچون سامسونگ و مدیاتک هستند که به‌سرعت جای خالی کوالکوم را پرکرده‌اند و سهم آن را در بازار تراشه‌های نسل پنجم پرکرده‌اند. در بازار نرم‌افزار نیز تحول مشابهی روی‌داده و بعد از ممنوع شدن همکاری گوگل با هواوی، طرف چینی به‌سرعت سیستم‌عامل و فروشگاه آنلاین اختصاصی خود را راه‌اندازی کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.

افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.

گام‌های
1405/05/12 - 08:26- آسیا

گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری در عربستان

یک وکیل سعودی گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری و هک در عربستان را تشریح کرد.