about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بانک جهانی به کنیا در تلاش برای تبدیل شدن به پایتخت فناوری آفریقا کمک می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که بانک جهانی مبلغ 1.5 میلیارد کرون برای کمک به تسریع تکامل دیجیتال کنیا متعهد شده است. حدود 2 هفته پیش، دولت کنیا اعلام کرد که تمام سوابق دولتی خود را در 5 سال آینده دیجیتالی خواهد کرد.

در واکنش به این خبر، بانک جهانی از طریق ابتکار بازار دیجیتال واحد (SDM) از این کشور آفریقای شرقی در مأموریت خود برای تبدیل شدن به یک مرکز سرمایهگذاری دیجیتال، نوآوری و رشد پویاتر حمایت می‌کند.

همکاری بین کنیا و بانک جهانی برای تسهیل توسعه و ادغام بازار اتصال طراحی شده و به طور مؤثر یک محیط نهادی قانونی، نظارتی و فناوری اطلاعات و ارتباطات را برای افزایش دیجیتالی شدن در منطقه ایجاد می‌کند.

این پروژه همچنین توسعه بازار داده منطقه را با ایجاد چارچوب‌های امنیت سایبری، زیرساخت‌ها و ظرفیت‌سازی بررسی می‌کند.

از دیگر اهداف همکاری بانک جهانی با کنیا می‌توان به توسعه تجارت الکترونیکی فرامرزی و پرداخت و ابتکارات تجارت الکترونیک اشاره کرد.

نمایندگان بانک جهانی و دولت کنیا در جلسه‌ای که در دفتر بانک جهانی در واشنگتن دی‌سی برگزار شد، پروژه پیشنهادی را به طور گسترده مورد بحث قرار دادند. در این مراسم، پیتر ماتوکی (Peter Mathuk)، دبیر کل انجمن آفریقای شرقی (EAC) و تیم بانک جهانی به رهبری محمد اساکالی (Mohammed Essakali)، مدیر ادغام منطقه‌ای آفریقا و کیسی تورگسون (Casey Torgusson)، مدیر جهانی توسعه دیجیتال، حضور داشتند.

در این جلسه، دبیرکل انجمن آفریقای شرقی خاطرنشان کرد که این نوع ابتکار در کشورهای شریک آن کاهش می‌یابد و فاش کرد که برنامه‌هایی برای ایجاد مراکز نوآوری دیجیتال منطقه‌ای بیشتر در سراسر آفریقای شرقی در دست اجراست تا بتوانند با چالش‌های دیجیتال در زیرساخت این قاره مقابله کنند.

ماتوکی اظهار داشت :

«این حمایت رقابت‌پذیری و توسعه مهارت‌های منطقه را که محور تحول دیجیتال موفق است، بیشتر خواهد کرد.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.