about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

تلاش چینی‌ها برای حاکمیت بر دنیای روباتیک

چینی‌ها که از هزینه فزاینده استخدام نیروی کار جدید نگران هستند تلاش دارند به سرعت به برترین کشور جهان در زمینه تولید انواع ربات مبدل شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چین تا پیش از این بزرگترین خریدار روبات های صنعتی بوده است، اما به سرعت در تلاس است تا این عقب ماندگی را جبران کند و از رقیب سنتی خود ژاپن جلو بزند.
بر اساس گزارش فدراسیون بین المللی روباتیک، فروش روبات ها در چین تا سال 2018 سه برابر خواهد شد و در سال 2019 بیش از 1.4 میلیون روبات صنعتی جدید در کارخانه های جهان نصب می‌شود که 40 درصد از این رقم مربوط به کشور چین خواهد بود.
چین امروزه به یک ابرقدرت اقتصادی مبدل شده، اما نگران است دریافت دستمزدهای بیشتر توسط کارگران باعث کندشدن روند توسعه اقتصادی آن شود و لذا بر اساس برآوردهای موسسه تحقیقاتی آی دی سی، چین تا سال 2020 حدود 59.4 میلیارد دلار را در حوزه روباتیک و خدمات مرتبط هزینه خواهد کرد.
چین همچنین برنامه‌های مفصلی را برای خودکفایی در حوزه های مختلف علم و فناوری به اجرا گذاشته و بر اساس آن امیدوار است تا سال 2025 در زمینه های مهمی از جمله صنعت روباتیک به خودکفایی برسد.

 

 

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.