about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

شرکت امنیتی «Positive Technologies» از تلاش هکرها برای حمله به شرکت‌های اروپایی و آمریکایی خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری پازتیو تکنالجیس (Positive Technologies) با انتشار گزارشی اعلام کردند مهاجمان سایبری در وب تاریک بیش‌ازپیش اقدام به خریدوفروش دسترسی به شرکت‌های ایالات‌متحده آمریکا، انگلیس، ایتالیا و آلمان و برزیل کرده‌اند. 

محققان این شرکت 190 سایت انگلیسی و روس زبان وب‌تاریک را که بیش از 70 میلیون بازدید داشته‌اند موردبررسی قرار داده و به این نتیجه رسیده‌اند که تقاضا برای ابزارهای حمله به شرکت‌های اروپایی و آمریکایی گسترش‌یافته است. در این سایت‌ها ابزارهای حملات سایبری خریدوفروش ‌شده و مهاجمان می‌توانند بدافزار سفارش دهند.  

به باور متخصصان پازتیوتکنالجیس، یکی از دلایل افزایش تعداد سالانه حملات سایبری ورود آسان به دنیای جرائم سایبری است و در سال 2019 میزان سالانه این حملات 19 درصد رشد داشته است. 

به گفته آن‌ها، طی دو سال گذشته مهاجمان دسترسی به برخی سرورها را تا 20 دلار خریداری می‌کردند؛ اما از نیمه دوم سال 2019 در فروشگاه‌های تخصصی هک، بازار دسترسی به شبکه‌های محلی شرکت‌ها داغ شد.

طبق گزارش پازتیوتکنالجیس، بیشترین تقاضاها برای ابزارهای هکری به ترتیب مربوط به شرکت‌های آمریکایی، ایتالیایی، انگلیسی، برزیلی و آلمانی بوده است. 

به اعتقاد کارشناسان این شرکت، در آینده نزدیک، بسیاری از شرکت‌ها با افزایش حملات خارجی به زیرساخت‌های خود مواجه خواهند شد و در حال حاضر نیز به دلیل دور کار شدن کارکنان شرکت‌ها حملات سایبری رو به افزایش است.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.