about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پل ناکاسون در گزارش خود به کمیته اطلاعات سنا، تلاش دولت فدرال آمریکا در تامین امنیت انتخابات میان دوره سال 2018 را موفقیت آمیز دانست.

بر اساس گزارش وبگاه خبری فیفث دامین (Fifth Domain)، در روز سه‌شنبه، مورخ 29 ژانویه، پل ناکاسون (Paul Nakasone)، رئیس فرماندهی سایبری و آژانس امنیت ملی آمریکا، اخیراً اطلاعات خود در مورد تلاش دولت فدرال این کشور، برای مقابله با تأثیرگذاری دولت‌های خارجی بر نتیجه انتخابات میان‌دوره ایالات‌متحده در سال 2018 را با قانون‌گذاران به اشتراک گذاشته است. وی در دیدار با کمیته اطلاعات سنای آمریکا، گفت که ابتکار عمل دولت در نظارت بر وقایع سایبری و پیامدهای آن، بر دشمنان ما تأثیر دارد.

وی در این مورد گفت:

هنگامی که به انتخابات میان دوره سال گذشته نگاه می‌کنیم، خواهیم دید که ما توانستیم در برابر روسیه، عملکرد بازدارنده اثربخشی داشته باشیم.

با این حال، او در ادامه سخنان خود مدعی شد که هنوز نمی‌توان از تغییر رفتار دشمنان ایالات‌متحده در بازه زمانی طولانی مدت، اطمینان داشت.

فرماندهی سایبری آمریکا، برای تقویت دفاع از انتخابات سال 2018، راهبردهای جدیدی چون «تعامل دائمی» و «دفاع تهاجمی» را به اجرا گذاشت. تعامل دائمی، ضامن استمرار ارتباط و نظارت مداوم بر فعالیت دشمنان در فضای مجازی است و دفاع تهاجمی، رویکردی آفندی برای تأمین حداکثری امنیت، پیش از وقوع حمله توسط کشور متخاصم، محسوب می‌شود.

بسیاری از مقامات دیگری که در این جلسه حاضر بودند نیز تغییرات جدید را بسیار مؤثر و موجب افزایش انعطاف‌پذیری توان سایبری آمریکا، ارزیابی کردند.
 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.