about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تلاش مذبوحانه فولکس واگن

 

به گزارش واحد امنیت سایبربان، هزاران خودرو در سراسر جهان چندین سال است که با خطر هک الکترونیکی مواجه هستند و همین موضوع سبب افزایش انتقادات و فشارها بر خودروسازان شده است. فولکس واگن، یکی از خودروسازان اروپایی است که به خاطر آسیب پذیر بودن خودروهایش با شکایت عده‌ای از مشتریان مواجه شده است. یکی از کارشناسان امنیتی به تازگی سندی را فاش کرده است که بر اساس آن، شرکت فولکس واگن طی دو سال اخیر با صرف هزینه‌های فراوان تلاش می‌کند تا در دادگاه تبرئه شود. در صورت محکوم شدن این غول خودروساز آلمانی، خسارت فراوانی متوجه آن خواهد شد. حال مشخص نیست که مسئولان فولکس واگن تا چه زمانی می توانند در برابر رای دادگاه مقاومت کنند.

 

 

سرقت از خودروهای بدون کلید هم‌اکنون در دنیا رواج پیدا کرده است و وجود آسیب‌پذیری در سیستم ایمنی خودروها سبب شده تا هکرها بتوانند به‌راحتی قفل‌های الکترونیکی خودروها را باز کنند. بر اساس آمار پلیس، 42 درصد از سرقت خودروها در لندن از همین طریق صورت پذیرفته است. البته کارشناسان نسبت به وجود حفره‌های امنیتی در خودروهای تولیدی شرکت‌های بی ام دبلیو (BMW) و رنج روور (Range Rovers) نیز هشدار داده‌اند و اعلام کرده‌اند که مدت زمان سرقت‌های از این دست نیز به کمتر از 60 ثانیه رسیده است.
 این ایراد امنیتی در خودروهای بدون کلید و همچنین یک ایراد امنیتی در سیستم ایموبلایزر خودروها در سال 2012 توسط کارشناسان امنیتی کشف شده است، اما شرکت‌های خودروساز از آن سال با صرف هزینه‌های فراوان و وارد آوردن فشار بر روی محققان سعی دارند تا مانع از گسترده شدن موج رسانه‌ای این خبر شوند.

 

 

 

سیستم ایموبلایزر خودرو، نوعی دستگاه امنیتی است که در خودرو قرار داده می‌شود. چنانچه خودرو با کلیدی به غیر از کلید اصلی خودرو روشن شود، بعد از چند ثانیه این خودرو از حرکت بازمی‌ایستد و تا زمانی که کلید اصلی نباشد خودرو دیگر روشن نخواهد شد. هکرها در سال‌های اخیر توانسته‌اند با استفاده از امواج رادیویی، این سیستم امنیتی را نیز هک کرده و اقدام به سرقت خودروها نمایند.
تیم واتسون (Tim Watson) یکی از محققان امنیت سایبری دانشگاه وارویک (Warwick) لندن در این رابطه می‌گوید:«این یک ایراد بزرگ است و نمی‌توان به‌سرعت و به راحتی آن را اصلاح کرد. این یک ایراد تئوریکی نیست و باید به آن به دید یک ایراد عملی و واقعی نگاه کرد. لذا هزینه کردن دلارهای تئوریکی نمی‌تواند گره از این مشکل بگشاید.»

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.