about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تلاش فیس‌بوک، برای مقابله با اطلاعات دروغین

یکی از مقامات فیس‌بوک، ادعا می‌کند که ایران قصد دارد در انتخابات رژیم صهیونیستی، دخالت کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فیس‌بوک مدعی است که کشورهای گوناگون از جمله ایران، سعی دارند بر انتخابات رژیم صهیونیستی، تأثیر بگذارند. این شرکت اعلام کرد که ابزارهای لازم را برای مقابله با این تلاش‌ها، توسعه داده است. در دفتر این شرکت در تل‌آویو، به تازگی یک نشست خبری، برگزار شد. در این اجلاس، ابزار جدیدی ارائه گردید که برای مبارزه با اطلاعات نادرست و اهتمام بیرونی به منظور نفوذ در انتخابات پیش روی رژیم صهیونیستی، به وجود آمده‌اند.

ابزارهای بالا، در ماه آینده، فعال خواهند شد و تبلیغ‌کنندگان داده‌های سیاسی، باید اطلاعات شخصی خود را با استفاده از مدرک معتبر (گذرنامه، مجوز، یا کارت شناسایی) تأیید کنند. درنتیجه حساب کاربری افرادی که قصد نفوذ، یا تشویش اذهان دارند، مسدود خواهد شد. فیس‌بوک مدعی است که با این روش، در متوقف ساختن حساب‌های جعلی، موفقیت 99 درصدی خواهد داشت. این شرکت، به همین منظور، از میان عبری زبانان و افرادی که در کشورهای دیگر مانند: آمریکا و انگلیس، فعال بوده‌اند، افرادی را استخدام کرده است.

شاون ایوانز، از مدیران رده بالا در فیس‌بوک گفت:

ما الگوریتم‌ها را تغییر داده‌ایم؛ زیرا بسیاری از حساب‌های برساخته می‌کوشند تا سطح بالایی از تعامل را با کاربران، پیمایش کنند و از آن‌ها بخواهند که پست‌های خود را به اشتراک بگذارند.

ایوانز ادعا کرد:

از خارج رژیم صهیونیستی، تکاپوی فراوانی، برای مداخله وجود دارد که این مساعی، بیشتر از سمت ایران هستند.

علاوه بر نیاز به ارائه شناسه پیش از انتخابات، فعالان سیاسی، باید در اسرائیل زندگی کنند. فیس‌بوک جزئیات مربوط به حامی تبلیغ را ارائه می‌دهد و از ابزارهای دیگر، برای به حداقل رساندن اطلاعات نادرست در اینترنت، استفاده می‌کند تا نتایج انتخابات -که 9 آوریل در اسرائیل برگزار می‌گردد- دست‌کاری نشود.

شاون ایوانز مدعی شد که صرف‌نظر از جدوجهدهای ایران، اقدامات بسیاری، برای تأثیر بر انتخابات رژیم صهیونیستی ازسوی کشورهای مختلف جهان، صورت گرفته است.

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.