about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

تلاش سنگاپور برای حل بحران سوئیفت

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ حملات سایبری و سرقت از مجموعه جهانی سوئیفت، سبب شده تا طی چند هفته اخیر، خبرهای مربوط به سوئیفت به یکی از پر بازدیدترین اخبار روز جهان تبدیل شود.
در همین راستا، اتحادیه بانک‌های سنگاپور (ABS)، از مسئولین شبکه تبادلات مالی جهانی یا همان سوئیفت دعوت کرده است تا در ماه آینده، با شرکت در نشستی در مورد حملات سایبری اخیر به بانک‌های بنگلادشی و ویتنامی که دامن سوئیفت را نیز گرفته‌اند، با هم به مذاکره و بحث بنشینند.
این اتحادیه طی هفته‌های اخیر و در پی افزایش هشدارها در زمینه حملات هکری به سوئیفت، از بانک‌های سنگاپوری خواسته است تا از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و زیرساخت‌های مالی در این کشور، حفاظت بیشتری به عمل بیاورند. البته این هشدار در کشورهای دیگری همچون انگلستان نیز به بانک‌ها داده شده و کشورهای مختلفی در جهان که به شبکه سوئیفت متصل هستند، به تکاپو افتاده‌اند تا در برابر حملات سایبری از خود محافظت کنند. ظاهراً پلیس فدرال آمریکا نیز به موضوع هک سوئیفت ورود کرده و اعلام کرده که در حال انجام تحقیقات بر روی این موضوع است. البته هنوز هیچ خبر دیگری در مورد حضور سوئیفت در سنگاپور و مذاکرات احتمالی با سران این کشور منتشر نشده است.

 

تازه ترین ها
دو
1404/07/09 - 16:26- آمریکا

دو برنامه کلیدی امنیت سایبری آمریکا در آستانه توقف

دو برنامه مهم فدرال در حوزه امنیت سایبری آمریکا قرار است از صبح چهارشنبه متوقف شوند، زیرا رهبران کنگره نتوانسته‌اند بر سر تأمین مالی دولت به توافق برسند.

کاهش
1404/07/09 - 16:23- اروپا

کاهش رضایت شغلی در بین کارکنان امنیت سایبری

رضایت شغلی در بین کارکنان امنیت سایبری به علت تهدیدهای فزاینده و فشار مداوم روبه‌کاهش است.

حمله
1404/07/09 - 16:21- جرم سایبری

حمله سایبری به غول آبجوسازی ژاپن

شرکت نوشیدنی ژاپنی آساهی اعلام کرد که یک حمله سایبری اخیر باعث اختلال سیستمی شده که بر توانایی این شرکت در ارسال سفارش‌ها و مدیریت مرکز تماس تأثیر گذاشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.