about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

لیندزی گراهام سناتور جمهوریخواه آمریکایی و از منتقدان شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توئیتر به دنبال راهی است تا شبکه های اجتماعی را قانونمند و وادار به فعالیت تحت مجوز کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، گراهام اعلام کرد با همکاری الیزابت وارن و جاش هاولی (دیگر سناتورهای آمریکایی) مشغول بررسی اقدامی در این زمینه است. او در جلسه مربوط بررسی اشتباهات امنیتی توئیتر اعلام کرد شرکت ها اجازه داشتند با چند محدودیت خاص درباره بایدها و نبایدها فعالیت کنند و می توانستند از لحاظ بین المللی قدرتمند شوند.

او همچنین درباره ابزارهای رگولاتوری اندک در اختیار کمیسیون فدرال تجارت اظهار نگرانی کرد.

این سناتور در همین باره افزود: پلتفرم های شبکه اجتماعی مجوز ندارند و نمی توان از آنها شکایت کرد. اگر فردی سوار خودرو شود، حتما به گواهینامه رانندگی نیاز دارد، اگر فردی در بخش مشاور املاک خانه ای را بفروشد به مجوز نیاز دارد.

طرح گراهام احتمالا شامل قوانینی است که بر محتوای حذفی در شبکه های اجتماعی تاثیر می گذارد و همچنین شرکت های فناوری را ملزم می کند تا درباره استفاده مجرمانه از شبکه ها و دخالت عوامل بیگانه سختگیرانه تر عمل کنند.

او در جلسه استماع کنگره گفت: اگر فردی محتوای کاربری در شبکه اجتماعی را حذف کند، باید درباره آن درخواست تجدید نظر کرد.

این جلسه استماع با حضور پیتر زاتکو، هکر مشهوری که به عنوان مدیر امنیتی توئیتر فعالیت می کرد، برگزار شد. زاتکو در جلسه مذکور اعلام کرد برخی کارمندان توئیتر نگران آن بودند که دولت چین بتواند داده های کاربران شرکت را جمع آوری کند.

به نظر می رسد شرکت های فناوری بزرگ در کنگره حامیانی دارند و از سوی دیگر نمایندگان جمهوریخواه درباره خاموش کردن اظهارنظرهای محافظه کاران خشمگین هستند. در این میان دموکرات ها نیز معتقدند دخالت های بیگانه در فیس بوک به برنده شدن دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ میلادی منجر شد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.