about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تلاش اپل برای تطابق با قوانین جدید چین

شرکت اپل در تازه‌ترین سیاست‌گذاری خود، برنامه‌های این غول فناوری آمریکایی را برای تطابق مدل کسب‌و‌کار خود با قوانین سایبری جدید چین، اعلام کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات شرکت اپل، در نظر دارند که از طریق همکاری با شرکت فناوری چینی گوئیژو کلود (Guizhou-Cloud)، سازوکارهای اجرایی خود را تا حد ممکن با قوانین سایبری سخت‌گیرانه‌ی چین که اخیراً به اجرا در آمده است، هماهنگ سازد.


این شرکت در ماه نوامبر امسال، مطلبی در مورد آغاز اجرای قوانین جدید چین، از ماه ژوئن، منتشر کرد. حال، این شرکت، پس از گذشت حدود یک ماه پس از تحقق وعده‌ی پکن، احداث اولین مرکز داده خود در داخل مرزهای چین، در مراحل نهایی خود به سر می‌برد. از همین روی، این غول بزرگ فناوری آمریکا به منظور هماهنگ شدن با قوانین جدید، نخستین همکاری و شراکت خود را با یک شرکت ارائه دهنده‌ی خدمات اینترنت محلی و داده‌های ابری چینی، موسوم به گوئیژو کلود، آغاز کرده است. این مرکز در استان گوئیژو، واقع در نواحی جنوبی این کشور، احداث خواهد شد.
 

Paragraphs

یکی از سخنگوهای اپل مستقر در شانگهای، طی مصاحبه‌ای با رویترز، تأسیس این مرکز داده را بخشی از برنامه‌ی سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری اپل در چین، اعلام کرد.


وی در ادامه افزود: «افزوده شدن این مرکز داده به شبکه‌های اپل، این شرکت را به اصلاح و بهبود سرعت و اطمینان محصولات قادر ساخته و انطباق بیشتری با قوانین جدید دولت چین در عرصه‌ی فضای سایبری دارد.»


اپل، چند روز پیش نیز، خبر برنامه‌ریزی برای احداث دومین مرکز داده‌ی خود در دانمارک تا نیمه‌ی اول سال 2019 را منتشر کرده بود.
 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.