about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آمریکا، انگلیس و برخی دولت های دیگر به شرکت‌ های فناوری دستور دادند تا در سیستم ‌های رمزنگاری خود یک درب پشتی (backdoors) تعبیه کنند و آن را در اختیار مقامات دولتی بگذارند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت فایرآی که یک شرکت امنیت سایبری است، طی گزارشی اعلام کرد آمریکا، انگلیس، کانادا و نیوزیلند به دنبال به دست آوردن کلیدهای رمزنگاری شرکت ‌های فناوری هستند تا از این طریق نظارت بیشتری روی افراد داشته باشند.

درجریان برگذاری یک نشست درهفته گذشته، بیانیه ای از سوی کشورهای عضو پیمان پنج چشم منتشر شد.

در این بیانیه اشاره شد که با طیف وسیعی از مسائل مربوط به تکنولوژی و فناوری رو به رو هستیم، اما مسئله اصلی درباره رمزنگاری های داخلی برنامه ها است. لذا این موضوع مطرح شد که پیش از این برخی شرکت های فناوری به صورت داوطلبانه درب پشتی سیستم های رمزنگاری خود را در اختیار مقامات دولتی قرار می دادند، اما در حال حاضر این نیاز حس می شود که این موضوع باید به صورت قانون در نظر گرفته شود و همه از آن پیروی کنند.

این موضوع از جهتی موجب نقض حریم خصوصی افراد می شود و از سویی برای برقراری امنیت آنها مفید فایده است.

در گذشته شاهد این واقعیت بودیم که به دنبال حمله تروریستی در لندن، دولت این کشور از سرویس ‌های پیام‌رسان رمزنگاری شده، درخواست درب پشتی کرد. در این حمله تروریستی ظاهراً متهمین از پیام‌رسان واتس اپ برای برقراری ارتباط استفاده شده بود. گفتنی است بنابر استدلال دولت انگلیس با وجود چنین برنامه ‌های رمزنگاری ‌شده، دولت نمی ‌تواند به ‌طور شایسته امنیت مردم خود را تأمین کند. این دولت مدعی است این‌گونه برنامه‌ ها مکانی برای پنهان شدن تروریست ‌ها فراهم کرده است و برای جلوگیری از چنین حملاتی باید سازمان‌های اطلاعاتی به برنامه‌ های رمزنگاری شده مانند واتس اپ دسترسی داشته باشند.

البته این موضوع قابل قبول نمی باشند، زیرا دولت ها با در اختیار گرفتن کلید های رمزنگاری سلطه بر تمامی ابعاد زندگی افراد خواهند داشت. در چنین کشورهایی حریم شخصی دیگر معنایی ندارد و افراد هیچ حریم خصوصی نخواهند داشت.

تازه ترین ها
استفاده
1405/05/14 - 17:58- هوش مصنوعي

استفاده کودکان استرالیایی از دستیاران هوش مصنوعی

طبق یافته‌های کمیسر ایمنی الکترونیکی استرالیا، اکثر کودکان استرالیایی از دستیاران هوش مصنوعی استفاده کرده‌اند.

تأمین
1405/05/14 - 17:03- آسیا

تأمین برق از منابع غیر فسیلی در چین

چین تا سال ۲۰۳۰ نیمی از برق خود را از منابع غیر فسیلی تأمین خواهد کرد.

دسترسی
1405/05/14 - 16:36- آمریکا

دسترسی رایگان به سرویس امنیت هوش مصنوعی در ایالات متحده

شرکت آی‌بی‌ام سرویس امنیت هوش مصنوعی را به‌صورت رایگان در اختیار صدها مؤسسه آمریکایی قرار می‌دهد.