about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تلاش‌ NSA برای شناسایی کاربران وب سایت Tor

همانطور که می دانیم نرم افزار Tor یکی از نرم افزارهایی است که برای ناشناس ماندن در اینترنت و برای جلوگیری از جاسوسی سازمان های امنیتی کاربرد زیادی دارد. در حال حاضر اسناد جدیدی توسط یک محقق امنیتی منتشر شده است که نشان می دهد NSA سعی در جاسوسی از کاربران آن را داشته است، اما تا کنون به هیچ موفقیتی در این زمینه دست نیافته است.

این محقق امنیتی که Jacob Appelbaum نام دارد، بیان می کند که آژانس امنیت ملی آمریکا نرم افزار Tor را محلی برای فعالیت تروریست ها و کسانی می داند که قصد بر هم زدن امنیت ایالت متحده را دارند.

وی  و دو تن از همکارانش با بررسی دیتابیس اینترنتی XKeyscore متعلق به آژانس امنیت ملی آمریکا، کدهای منبعی را یافته اند که برای یافتن خودکار اطلاعات در مورد کاربران شبکه Tor و وب سایت آن مورد استفاده جاسوسان این سازمان امنیتی بوده است.

به عنوان مثال سرورهای سایت Tor در آلمان تحت کنترل NSA بوده و تلاش می شده تا کاربران متصل به سرورهای آن نیز شناسایی شوند اما تلاش آنها بی فایده بوده است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.