about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تقویت دفاع سایبری انگلیس با شرکت‌های نوپا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ انگلیس در تلاش است با اجرای برنامه‌ای به نام «برنامه‌ی شتاب‌دهنده‌ی مراحل اولیه‌ی امنیت سایبر»(Cyber Security Early Stage Accelerator Program) به تقویت دفاع سایبری خود بپردازد. عنصر اصلی این برنامه حمایت از شرکت‌های نوپا در حوزه‌ی امنیت سایبری است.
در این برنامه، کارآفرینان می‌توانند با سرمایه‌گذاری در شرکت‌های نوپا، گام‌های اولیه را برای همکاری با آن‌ها بردارند. با توجه به روند رو به رشد فناوری اطلاعات و تقاضای فزاینده در خصوص محصولات و خدمات امنیتی، اهمیت شرکت‌های یادشده و نقش آن‌ها در پیشرفت دفاع و امنیت سایبری، بیش از پیش مشخص می‌شود.
شرکت امنیتی سایبر لاندن (Cyber London) و مرکز فناوری اطلاعات امن در دانشگاه سلطنتی بلفست انگلیس، از حامیان برنامه‌ی یادشده هستند. هزینه‌ی اولیه‌ی اجرای این برنامه، 250 هزار پوند اعلام شده است.
بر اساس گزارش‌ها، برنامه‌ی مزبور، راه رسیدن به امنیت سایبر مشاغل و گسترش تجارت و اقتصاد دیجیتال را در انگلیس، تسهیل می‌کند. همچنین دولت این کشور با اجرای این برنامه می‌خواهد از نظریات نخبگان برای تأمین امنیت فضای سایبر در انگلیس، استفاده کند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.