about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک محقق امنیتی برجسته، رویکرد فعلی هکرها را در سه کلمه توصیف کرده است: مقیاس، سرعت و پیچیدگی.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، به گفته وندی وایتمور، معاون ارشد واحد 42 در شرکت پالو آلتو نتوورکس (Palo Alto Networks Inc)، این موضوع نشان می‌دهد که چگونه مجرمان سایبری و عوامل دولتی، امروز هدایت حمله به سیستم‌های دولتی و سازمانی را دنبال می‌کنند.

وایتمور گفت:

وقتی در مورد مجرمان سایبری یا عوامل دولتی صحبت می‌کنیم، واقعاً به توانایی استخراج داده‌ها در عرض چند ساعت به جای چند روز یا هفته نگاه می‌کنیم. آنچه که ما در مورد مجرمان سایبری می بینیم این است که آنها سازمان دهی شده تر از همیشه هستند، آنها درک می کنند که چگونه کسب و کارها موثرتر از آنها کار می کنند، و این را با زیرکی فنی و همچنین توانایی انجام حملات مهندسی اجتماعی که اکنون توسط هوش مصنوعی تغذیه می شود، همراه می کنند.

به گفته وایتمور، استفاده گسترده از هوش مصنوعی به نفع هر دو طرف درگیری امنیت سایبری بوده است.

در حالی که این فناوری به شرکت ها کمک کرده است تا کارایی منابع را بهبود بخشند، همچنین امکان توسعه تهدیدهای پیشرفته تر را نیز فراهم کرده است.

وایتمور بیان کرد:

بسیاری از مراکز عملیات امنیتی در سراسر جهان امروزه از هوش مصنوعی برای بدست آوردن سریع اطلاعات استفاده می کنند. آنها توانسته‌اند برخی از گردش‌های کاری را از بین ببرند تا بتوانند منابع محدود افراد خود را بر روی مهم ترین وظایف و کارهایی که به تجزیه و تحلیل انسانی نیاز دارند متمرکز کنند. در سمت مهاجمان، امروزه شاهد استفاده از هوش مصنوعی توسط آنها برای تولید موثر انواع بدافزارهای جدید و تقویت جنبه انسانی مهندسی اجتماعی هستیم.

سرعت، مقیاس و پیچیدگی مهاجمان امروزی فشار بیشتری را بر سازمان‌ها وارد کرده است تا از خود در برابر حملات سایبری محافظت کنند و کنترل‌های مناسب برای حفاظت از داده‌ها و انعطاف‌پذیری سایبری را اجرا کنند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.