about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تقویت امنیت سامانه‌ بانکی روسیه

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ با توجه به رشد حملات سایبری به بانک‌های روسیه و همچنین فعالیت‌های غیرقانونی بانک‌ها، روسیه در حال تقویت استانداردهای امنیتی سامانه‌های بانکی خود است. استانداردها و آئین‌نامه‌های جدید به بهبود پاسخ سامانه‌های بانکی روسیه به حملات سایبری کمک می‌کند و همچنین از سوءاستفاده نیروهای داخلی بانک‌ها از حمله‌های سایبری برای سرپوش گذاشتن به جرائم خود جلوگیری خواهد کرد.
درمیان حمله‌های سایبری رو به رشد بانک‌های روسیه، بانک مرکزی این کشور برنامه خود را برای طراحی الزامات و استانداردهای جدید که موجب تقویت سطح امنیت سایبری می‌شود، اعلام کرد. این برنامه‌ها توسط آرتم سایچف (Artem Sychev)، معاون حفاظت از اطلاعات و امنیت بانک مرکزی روسیه اعلام شد.
به گفته سایچف حملات سایبری علیه بانک‌های روسی در حال پیچیده‌تر شدن است و هکرها در حال تمرکز روی نابود کردن تمام زیرساخت‌های بانکی هستند که به آن‌ها کمک می‌کند تا در زمان برداشت غیرقانونی پول از حساب‌های بانکی، به‌طور مؤثری ردپای خود را پنهان کنند.
برنامه‌های جدید استانداردسازی توسط متخصصان بانک مرکزی روسیه شروع‌ شده و تا چند ماه آینده تکمیل خواهد شد. این استانداردها منجر به راه‌اندازی مرکز مقابله با حملات سایبری (FinCERT) شد و به‌طور هم‌زمان یک افسر امنیتی در همه بانک‌ها مستقر می‌شود تا به حل مسائل مرتبط با امنیت سایبری بپردازد. در پی سوءظن واردشده به برخی بانک‌ها برای استفاده از حملات سایبری برای سرپوش گذاشتن روی خروج غیرقانونی وجوه بانکی از حساب‌های کاربران، این استانداردها همچنین به بانک مرکزی کمک می‌کند که کنترل فعالیت‌های بانک‌های روسی را محکم‌تر پی گیری کنند.
جورجی لانتوفسکی (Georgy Luntovsky)، معاون اول رئیس بانک مرکزی روسیه در ماه فوریه اعلام کرده بود که بانک مرکزی این کشور به‌طورجدی نگران مکانیسم‌هایی است که بانک‌های روسی برای سرپوش گذاشتن روی برداشت‌های غیرقانونی از حساب‌های بانکی استفاده می‌کنند.
طبق آمارهای رسمی بانک مرکزی روسیه، شمار حملات سایبری سال 2015 به بانک‌های این کشور نسبت به سال 2014، 30 درصد افزایش داشته و 64000 مورد گزارش‌شده است. بااین‌حال وزارت امور داخلی روسیه ادعا کرده است که آمار واقعی این حملات ده برابر بیشتر از آمارهای ارائه‌شده بانک مرکزی است.
تا به امروز بانک‌ها نسبت به انتقال داده‌ها به FinCERT بی‌رغبت هستند؛ به این خاطر که هیچ‌یک از بانک‌ها نمی‌خواهند نگرانی‌های خود را با بانک‌های رقیب و بانک مرکزی در میان گذارند.

 

 

برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

حفاظت از سپرده‌های بانکی روسیه در برابر بانکداران

مبارزه با جرایم سایبری در بخش بانکی روسیه

حمله به یکی از بانک‌های منطقه‌ای در روسیه

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.