about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تقویت اف.بی.آی برای مبارزه جرائم سایبری

اف.بی.آی راهبرد جدید خود در مبارزه با تروریسم و تهدیدات رو به رشد سایبری را اعلام کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نشریه وال استریت ژورنال اخیرا طی گزارشی به راهبرد جدید اف.بی.آی برای مبارزه با تروریسم و تهدیدات سایبری، پرداخته است.

به عقیده بسیاری از کارشناسان غربی، این اقدام پلیس فدرال آمریکا، واکنشی منطقی به افزایش تحرکات تهدید‌آمیز روسیه و چین در فضای مجازی به شمار می‌رود.

نیروی دریایی ایالات متحده، اخیرا اعلام کرده است که تحت حملات شدید چین برای جاسوسی سایبری و سرقت فناوری بوده است. این در حالی است که کریستوفر ری (Christopher Wray)، رئیس اف.بی.آی نیز از یافتن شواهدی در مورد نقش چین در حملات سایبری شدید اخیر به این نهاد نظامی، خبر داد.

امی هس (Amy Hess)، رئیس جدید شعبه واکنش به جرائم و نفوذ سایبری، در این مورد گفت:

این تغییر، شباهت بسیاری با تحولات پس از حادثه 11 سپتامبر دارد. من سال‌ها در اف.بی.آی خدمت کرده‌ام و با جنایات مختلف و باندهای مواد مخدر مواجه بوده‌ام و سپس 11 سپتامبر اتفاق افتاد. به عقیده من شرایط فعلی با آن دوران یکسان است.

وی در ادامه افزود:

آینده فضای سایبری، آینده سازمان ما است. این آینده جهان است. ما باید بدانیم که دشمنانمان چگونه در مورد فضای مجازی فکر می‌کنند. این دشمنان می‌توانند طیف وسیعی از بازیگران چون دولت‌ها و هکرهای مستقل را شامل شوند. این روشی است که ما پیش گرفته‌ایم.

بهبود فرایند‌های استخدام و اطمینان از رسیدن امنیت به استانداردهای پایه در همه بخش‌ها، یکی از مهم‌ترین راهکارهای اف.بی.آی در این مسیر به شمار می‌رود.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.