about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر دفاع هند، به منظور تقویت امنیت سایبری، از دانشجویان مهندسی این کشور، درخواست کمک کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ نیرمالا سیتارامان (Nirmala Sitharaman)، وزیر دفاع هند، روز شنبه 29 سپتامبر، دانشجویان مهندسی این کشور را به استفاده از فناوری های جدید و تقویت توانمندی ها، به منظور آمادگی برای جنگ سایبری آینده، دعوت کرد. 

سیتارامان در سی و سومین دوره اجلاس سالانه مؤسسه فناوری ولوره (Vellore)، گفت که جنگ ها در آینده، بیشتر در فضای سایبری اتفاق خواهند افتاد.

وی در این مورد گفت:

امروز کشور هند با تهدیدات مربوط به جنگ های اینترنتی مواجه است که تأثیر گسترده ای در امنیت ملی این کشور دارند. علاوه بر این، جرائم اینترنتی، امنیت و منافع شخصی شهروندان را نیز تهدید می کنند. دانشجویان حوزه علم و فناوری باید تلاش برای توسعه راهکارهای مقابله با این تهدیدات را آغاز کنند.

وزیر دفاع هند، اعلام کرد که دولت این کشور برنامه ای موسوم به «Make In India» را هم، به منظور تشویق مهندسان به راه اندازی استارتاپ، شروه کرده است.

سیتارامان، پیشتر در آکادمی آموزشی افسران ارتش هند، در گفتگو با خبرنگاران، از کنگره انتقاد کرد و گفت:

در حالی که ما سرگرم خرید تجهیزات برای ارتش هستیم، اعضای کنگره، به وسیله معامله با واسطه ها، در این امر، تأخیر ایجاد می‌کنند.

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.