about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بر اساس اخبار منتشر شده، فدراسیون امنیت سایبری سعودی، اخیرا با شرکت مخابرات این کشور، یادداشت تفاهم همکاری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان و به نقل از خبرگزاری عرب نیوز (Arab News)؛ فدراسیون امنیت سایبری و برنامه نویسی عربستان سعودی، روز شنبه، مورخ 14 آوریل، یادداشت تفاهم همکاری جدیدی با شرکت مخابرات این کشور، امضا کرد. از مهم ترین موارد اشاره شده در این توافقنامه،  می توان به بومی‌سازی قابلیت های فنی، ارائه خدمات، راه کار های هوشمندانه و نوآورانه و پشتیبانی فنی از فدراسیون یاد شده، اشاره کرد.

به عقیده بسیاری از متخصصان، هدف اصلی این تفاهم نامه، ایجاد یک محیط آزمایشگاهی و آموزشی کارآمد، ارائه ایده های بدیع و نو آورانه به فدراسیون، جذب نیروی متخصص و حمایت از برگزاری کنفرانس ها و مسابقات امنیت سایبری است. 

سعود بن عبدالله القحطانی (Saud bin Abdullah Al-Qahtani)، رئیس فدراسیون امنیت سایبری عربستان سعودی، با اشاره به این توافق راهبردی با شرکت مخابرات این کشور، تغییر کیفی فعالیت فدراسیون، افزایش نوآوری فنی، بهبود تجزیه و تحلیل اطلاعات در حوزه امنیت سایبری و برنامه نویسی تجهیزاتی چون هواپیماهای بدون سرنشین را از محاسن این تفاهم نامه، دانست.
 

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.